До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишні сукні для прохолодних літніх вечорів

Літня пора не завжди означає теплі вечори. Інколи після восьмої вечора стає досить прохолодно і хочеться загорнутися в щось затишне і невимушене. Допоможуть з цим трикотажні образи: сукні в "рубчик", в'язані гачком або твідові варіанти. У сезоні весна-літо 2019 нарівні з легкими шовковими образами дизайнери продемонстрували затишні трикотажні ансамблі для прохолодних літніх вечорів.

Loewe весна-літо 2019

Трикотажні комфортні сукні – базовий елемент жіночого гардеробу, що врятує в умовах зміни температурного режиму в нестабільний літній сезон. Вони мають однаково гарний вигляд як з елегантними туфлями або мюлями, так і з плетеними сандалями, масивними кросівками і грубими черевиками у чоловічій манері. У колекції Loewe почесне місце зайняли трикотажні сукні вільного крою з V-подібним викотом, які залишають місце для створення літнього настрою навіть у похмурий день за допомогою ефектних прикрас у зоні декольте.

Реклама
Chloé весна-літо 2019
Victoria Beckham весна-літо 2019

Наташа Рамсей-Леві у своїй весняно-літній колекції залишила "левову частку" в'язаним образам на подіумі панували трикотажні сукні, розкльошені штани і подовжені кофти з довгим рукавом. Яскравим акцентом у колекції стала в'язана сукня сливового кольору, що знайшла собі пару у вигляді плетеного ременя на талії. Тим часом Chanel представили свої фірмові твідові сукні вільного крою, у Victoria Beckham зробили ставку на червону сукню асиметричного крою з джерсі, а 3.1 Phillip Lim утеплили лаконічну білу сукню з крепу за допомогою мохерової накидки.

Chanel весна-літо 2019
3.1 Phillip Lim весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 15 затишних суконь для прохолодних літніх вечорів.

<b>предметка платья для прохладных вечеров</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.