До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найчуттєвіші сукні з оголеними плечима

Оголена лінія плечей — синонім жіночності й настання тепла. Така, здавалося б, проста деталь, але скільки в ній сенсу. Сукні з оголеними плечима не можна назвати нудними або, навпаки, вульгарними — у них наявний той самий ідеальний баланс звабливості й простоти.

Chanel

У колекціях весна-літо 2021 багато брендів звернулися саме до цього стилістичного прийому, пропонуючи всілякі сукні з оголеними плечима. Зокрема, Віржині Віар показала кілька образів з оголеною лінією плечей — від мінімалістичної сукні з найтоншого чорного шифону до образу, усипаного польовим розсипом. Перше вбрання вдягла Шира Хаас на червону доріжку премії "Золотий глобус", тоді як другу сукню вибрала Марго Роббі для цієї ж церемонії.

Реклама
Giambattista Valli

Сукні з оголеними плечима білої колірної гами можуть стати ідеальним варіантом другої вінчальної сукні або головним вбранням для цивільного розпису. Придивіться до пасторального образу з мереживним верхом Giambattista Valli — така сукня доречна для святкових врочистостей у саду або вечірки в богемному стилі. Тим часом у колекції Carolina Hererra представлено пишне міні в стилі baby-doll, яке створює ефект "нескінченних ніг".

Carolina Hererra

Оновлюючи гардероб цієї весни не забудьте додати туди кілька суконь з оголеними плечима. Можна почати з романтичного міні лимонного відтінку Celine й закінчити шифоновою сукнею Valentino в модному зеленому кольорі.

Celine

Johanna Ortiz
Valentino

Vogue.ua зібрав 10 суконь з оголеними плечима, які мають прикрасити ваш гардероб цієї весни.

<b>предметка платья открытые плечи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.