До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лялькові сукні — найромантичніший весняний тренд

2020 рік не дав змоги сповна насолодитися розкішними вечірніми образами, проте дизайнери з оптимізмом дивилися у майбутнє, міркуючи над найфантастичнішими сукнями. Ми дуже сподіваємося, що цього року повернуться світські івенти, червоні доріжки й весілля, адже в колекціях брендів весна-літо 2021 представлені ефектні сукні, які так і хочеться скоріше приміряти. Дизайнери повернули на модні подіуми тренд на лялькові сукні: пишні спідниці з фатину й сітки, невагомі рукави й каскади романтичних шлярок, подібні до вбрання принцес. Vogue.ua зібрав найромантичніші весняні сукні.

Carolina Herrera

Тренд на романтичні лялькові сукні відгукнувся модним дівчатам. Після виходу колекцій весна-літо 2021 миттєво стали популярні два образи — гігантська сукня з тюлю пастельного жовтого відтінку Molly Goddard і біла невагома сукня Jacquemus. Попри дедалі більшу популярність тренду на мінімалізм, багато які бренди пішли протилежною дорогою й пропонують у своїх колекціях сукні для максималісток. Зокрема, Carolina Herrera показали пишну мінісукню із сітки ніжно-рожевої колірної гами, а Giambattista Valli прикрасили чорно-білу сукню ліфом з леліток, багатоярусною спідницею й вишуканим бантом.

Реклама
Giambattista Valli
Molly Goddard
Alexander Mcqueen

Хочемо розвіяти міф, що сукні з пишними спідницями мають старомодний вигляд. Досить лише поглянути із чим дизайнери пропонують поєднувати лялькові образи в новому сезоні й усе стане на свої місця. Alexander Mcqueen зробили ставку на ніжну сукню-бюстьє з пишною королівською спідницею, проте бренд пропонує носити її по-новому — у парі з грубими армійськими черевиками. Тим часом Simone Rocha скомбінували в образі чорне міні з рукавами-ліхтариками, білу сорочку й сандалі на платформі.

Simone Rocha
Cecilie Bahnsen
Jacquemus

Vogue.ua зібрав 10 найромантичніших суконь нового сезону весна-літо 2021.

<b>кукольные платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.