До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття на платформі в колекціях осінь-зима 2020/2021

Платформа впевнено зробила крок на світові подіуми ще минулого осінньо-зимового сезону. Ті самі моделі з нульових повернулися на модний Олімп в новому облямуванні й цієї осені — в інтерпретації Dries Van Noten, Celine, Miu Miu, Gucci та інших дизайнерів "новий старий" тренд має свіжий і стильний вигляд.

Celine
Dries Van Noten
Rick Owens

Чоботи й черевики на масивній платформі допоможуть твердо й упевнено стояти на ногах. У них простота й зручність поєдналися з елегантністю й навіть навмисною, але не кричущою химерністю. Про пристрасть зірок streetstyle-хронік до анімалістичних принтів ми писали раніше, але й на світових подіумах вони посідають провідні позиції глобальних трендів. Надихатися пропонуємо колекціями Rick Owens, Celine і Dries Van Noten. Gucci, Erdem, Miu Miu і Simone Rocha представили свої варіації на тему, вміло й лаконічно поєднавши два тренди: крім масивної платформи, до свого взуття модні доми додали поперечні ремінці в стилі туфель Мері Джейн — найромантичнішого взуття минулого літа.

Реклама
Erdem
Gucci
Miu Miu
Simone Rocha

Свої мінімалістичні моделі представили Louis Vuitton, Versace і Paco Rabbane. Черевики на стійких підборах базового чорного кольору й відтінку солодкої карамелі припадуть до душі всім прихильницям універсальності — комбінувати таке взуття легко, воно добре римується як зі шкіряними штанами, так і вовняними сукнями або зухвалими міні.

Louis Vuitton
Paco Rabbane
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.