До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатні туфлі для новорічної вечірки

До Нового року залишилося всього два дні, а це означає, що більшість модниць уже визначилася зі своїм вбранням для чарівної ночі. Проте дехто з дівчат усе ще в роздумах: у чому ж зустріти свято? На думку спадають сукні з леліток, образи з металічним полиском і вбрання з пір’ям. А проте, щоб мати святковий вигляд — досить взути ошатну пару туфель. Vogue.ua зібрав найкращі туфлі для незабутньої новорічної вечірки — від оксамитових лодочок Elie Saab до блискучих слінгбеків Giambattista Valli. Залишилося лише вибрати.

Dolce & Gabbana

Туфлі — головна жіноча зброя. Вони здатні не тільки перетворити навіть найпростіший образ на святковий, але й скоригувати ходу власниці та подарувати відчуття впевненості й сексуальності. У колекції Dolce & Gabbana осінь-зима 2020/2021 можна побачити елегантну чорну модель з бантами, всипаними камінням — такі туфлі легко пасуватимуть до лаконічної сукні. Безпрограшним варіантом на вечірці стануть туфлі в стилі Попелюшки, які завдяки своєму блиску стануть головною окрасою образу. Подібна модель з відкритою п’ятою й носком зі стразами представлена ​​в колекції Giambattista Valli.

Реклама
Giambattista Valli
Elie Saab

Оксамитове взуття — примхлива пані, яка потребує певного приводу й погодних умов для носіння. На щастя, новорічна ніч — ідеальний привід приміряти улюблені оксамитові лодочки або купити нову ошатну пару, наприклад, модель у чорному оксамиті з плетеними китичками Elie Saab. Крім того, новорічна вечірка — це завжди історія про блискучі матеріали, розсипи кристалів, ефектні застібки й помітні пряжки. Тож туфлі з ошатним декором JW Anderson, білосніжна модель Loewe й атласні лодочки з прямокутною пряжкою Saint Laurent — будуть дуже доречними.

JW Anderson
Loewe
Saint Laurent

Vogue.ua зібрав 10 пар ошатних туфель для новорічної вечірки.

<b>нарядные туфли</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.