До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими новорічними сукнями

До Нового року залишився тиждень, а це означає, що часу, аби вибрати сукню своєї мрії для святкової ночі, вже зовсім обмаль. Пропонуємо сфокусуватися на головних трендах сезону осінь-зима 2020/2021 і вибрати свій ідеальний варіант. Сьогодні ми розглянемо сукні з бахромою, розсипами блискучих паєток, оксамитові моделі, спокусливі варіанти з вирізами на талії, сукні з металевим блиском, напівпрозоре вбрання, образи зі складками і пір'ям для найяскравішої вечірки. Vogue.ua приготував гід з вибору наймодніших новорічних суконь.

Lanvin
Бахрома

У цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 тренд на бахрому знову повернувся на модні подіуми. Вона прикрасила шурхітливі спідниці, маскулінні жакети, сумки і навіть аксесуари. Проте найефектніший вигляд бахрома має на вечірніх сукнях, адже під час руху розкривається вся краса цих струмуючих ниток. Брендам добре відомий цей секрет, тому в колекціях нинішнього сезону вони зробили ставку саме на бахрому. Так, Fendi показали романтичну сукню з блідо-рожевої органзи з каскадами блискучих ниток, Jil Sander представили максіваріант з довгою бахромою, а Oscar de la Renta звернулися до естетики 1920-х років.

Реклама
Fendi
Jil Sander


Oscar de la Renta
Паєтки

Ні для кого не секрет, що сукні з паєтками — символ новорічних вечірок. З року в рік дизайнери використовують цей блискучий декор у своїх колекціях, видозмінюючи лише фасони і довжину вбрання. У цьому сезоні Off-White віддали перевагу сріблястій асиметричній сукні, надягши яку, точно можна стати королевою новорічної ночі, Celine залишилися вірними своїм знаковим кодам і зробили ставку на вбрання в буржуазному стилі, а Balmain показали сукню зі спокусливим глибоким вирізом благородного шоколадного відтінку.

Off-White
Celine
Balmain
Металік

Головним конкурентом суконь з паєтками стало вбрання з металевим відливом. Чарівливе мерехтіння робить його не менш нарядним, до того ж, є символом 2021 року, адже наближається рік білого металевого бика. Такі сукні самі по собі самодостатні і не потребують додаткових акцентів в образі, що спрощує завдання при виборі аксесуарів і взуття. До них найкраще підібрати лаконічні човники і монохромний клатч. Знайти подібні варіанти суконь можна в колекціях: Michael Kors Collection, Alberta Ferretii і Versace.

Michael Kors Collection
Alberta Ferretti
Versace
Cкладки

У цьому сезоні дизайнери особливо полюбили сукні зі складками. Bottega Veneta представили відразу три кольорових варіанти такого вбрання, всипавши його блискучими кристалами, а David Koma зізналися в любові асиметричній чорній сукні з паєтками. Свій варіант суконь зі складками показали Jacquemus. Дизайнер вже не перший сезон поспіль робить ставку на всілякі фантазійні складки в різних частинах образів. Так, у цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 на подіумі з'явилася кремова елегантна сукня з відкритою спиною і глибоким розрізом біля стегна — такий образ без сумніву стане в нагоді для святкування Нового року десь у теплих краях.

Bottega Veneta
David Koma
Jacquemus
Пір'я

Сукні, прикрашені феєричним пір'ям, наважиться приміряти не кожна дівчина. Такі образи потребують певного приводу і настрою. Добра новина в тому, що Новий рік якраз є тим випадком, коли сукні з пір'ям не лише мають доречний вигляд, але їх ще й хочеться надягти. Грайливі і театральні пір'їни додадуть "родзинку" вашому святковому образу і не дозволять занудьгувати в новорічну ніч. Найкрасивіші вбрання з пір'ям у стилі Гетсбі можна знайти в колекціях: Givenchy, Elie Saab і Oscar de la Renta.

Givenchy
Elie Saab
Oscar de la Renta
Оксамит

Немає урочистішого, розкішнішого і шляхетнішого матеріалу, ніж оксамит. Недаремно його використовували для своїх убрань представники королівських родин і аристократія. Крім того, завдяки щільності оксамиту, в ньому не буде холодно. У цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 сукні з оксамиту, як і раніше, актуальні, а значить, питання, в чому зустрічати Новий рік, можна вважати вирішеним. David Koma показали ошатну мінісукню, обрамлену кристалами, Oscar de la Renta скомбінували оксамит з найтоншою мерехтливою ​​бахромою, а Proenza Schouler зробили ставку на вбрання з вирізами на талії і показали, як носити сукню зі щільними колготками.

David Koma
Oscar de la Renta
Proenza Schouler
Напівпрозорі

Напівпрозорі фактури — синонім вечірньої моди. Найчастіше бренди, вибираючи такі матеріали, роблять наголос на мереживо, шовк, органзу або сітку в чорному кольорі. Таке поєднання непідвладне часу. Напівпрозорі сукні часто обирають знаменитості на червоних доріжках. Достатьо згадати лише "голі" сукні Зої Кравіц, Ірини Шейк або Кендалл Дженнер. Найсексуальніші напівпрозорі сукні представлені в колекціях: Tom Ford, Lanvin і Dolce & Gabbana.

Tom Ford
Lanvin
Dolce & Gabbana
Вирізи на талії

Для дівчат, які віддають перевагу не відверто сексуальним сукням, а інтелектуальній провокації, є дещо цікаве, а саме — стримане вбрання з вирізами на талії. Такі сукні плавно перекочували з літнього сезону в зимовий. Тепер сукні з вирізами виконані зі щільних матеріалів і м'якого трикотажу. Наші фаворити: елегантна сукня з розсипом кристалів Prabal Gurung, образ зі структурного трикотажу Dion Lee і силуетна сукня з пікантним вирізом Proenza Schouler.

Prabal Gurung
Dion Lee
Proenza Schouler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.