До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біскайський зелений — яскравий тренд цього літа

Biscay Green — один з головних відтінків сезону весна-літо 2020 за версією Інституту кольору Pantone. В освіжний аквамариновий відтінок, що навіває думки про морський відпочинок на Мальдівських островах, неможливо не закохатися. Цього літа дизайнери пропонують не соромитися й вибирати біскайський зелений для своїх повсякденних образів — від елегантних шовкових slip-dress до утилітарних брючних костюмів.

Stella McCartney

На перший погляд здається, що відтінок Biscay Green складно буде поєднувати з іншими речами, хоча насправді він досить легко пасуватиме до будь-якого гардероба. Cynthia Rowley показують, як комбінувати сукню у відтінку Біскайської затоки з пастельним ляльково-рожевим кольором, Agnona приміряють подовжений затишний кардиган з коричневими базовими штанами, а Miu Miu демонструють несподіване поєднання бірюзового й бежевого відтінків у шкіряному ансамблі.

Реклама
Cynthia Rowley
Miu Miu

Яскравий аквамариновий колір є також у колекціях брендів у вигляді брючних костюмів. Тож якщо хочеться привернути до себе увагу, варто вибирати жіночний варіант зі спортивними елементами Louis Vuitton або практичну модель у стилі сафарі Stella McCartney. Брючні костюми в бірюзовій колірній гамі матимуть набагато цікавіший вигляд проти звичного червоного або синього відтінку.

Louis Vuitton
Agnona

Vogue.ua зібрав 10 модних речей у блакитних відтінках.

<b>оттенки мяты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.