До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перламутрові відтінки в колекціях весна-літо 2020

Нові колекції дизайнерів весна-літо 2020 сповнені перламутрових відтінків — від холодних білих тонів до айворі й перлинно-рожевого. Шовкові slip-dress, елегантні брючні костюми, сукні в грецькому стилі й жіночні спідниці — виникає спокуса купити все й відразу, потім одягти й не знімати.

Gabriela Hearts

Мабуть, знайомство з перламутром варто починати з простих і базових речей. Так, можна придивитися до лаконічного образу Bevza, що складається зі спідниці й топа, або взяти на замітку асиметричну slip-dress Alexander Wang, яку бренд пропонує поєднувати з білою футболкою й ботильйонами в спортивному стилі. Для вечірнього виходу варто звернути увагу на брючний костюм зі шляхетним перловим блиском і торочками Gabriela Hearts.

Реклама
Alexander Wang
Bevza

Дівчатам, які вже обізнані зі всілякими дизайнерськими прийомами й не бояться нових експериментів, припаде до смаку сукня-парашут вінтажного крою Simone Rocha. На додаток до ретро-образу можна взяти сумку розміром з велику перлину й сережки-люстри. А якщо хочеться перенестися крізь століття й відчути себе однією з грецьких богинь — сукня з драпіруванням Jil Sander допоможе із цим непростим завданням.

Simone Rocha
Jil Sander

Vogue.ua зібрав наймодніші образи в перламутрових відтінках у колекціях весна-літо 2020.

<b>перламутр предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.