До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кольори сезону весна-літо 2020

Щосезону команда Інституту кольору Pantone складає список найактуальніших колірних рішень. Цього разу в центр уваги потрапили як яскраві відтінки червоного, синього і оранжевого, так і приглушені відтінки жовтого або блакитного. Vogue.ua заглянув у колекції дизайнерів і виділив 10 головних відтінків сезону весна-літо 2020, без яких не обійтися.
Палкий червоний

Яскраво-червоний відтінок невід'ємний гість кожного тижня моди. У сезоні весна-літо 2020 його назвали "Палкий червоний". Це саме той відтінок, який оберуть рішучі, енергійні та впевнені в собі дівчата. Ми пропонуємо звернути увагу на романтичну сукню Roksanda, провокаційний образ Prabal Gurung і жіночний ансамбль Altuzarra, що складається з напів прозорої спідниці і розслабленої блузки.

Roksanda

Prabal Gurung
Altuzarra
Шафран

Янтарно-жовтий відтінок шафрану не випадково став однією з головних барв найтеплішої пори року. Цей апетитний колір має особливо яскравий вигляд на темній шкірі, чию золотисту засмагу він підкреслює. Так, при одному погляді на легкі сукні на запах Gabriela Hearst, мимоволі з'являються думки про морський відпочинок, а виткані гачком штани і топи Rejina Pyo навіюють бажання відвідати давні вулички європейських містечок.

Реклама
Gabriela Hearst
Rejina Pyo
David Koma
Класичний синій

Класичний синій відтінок названий головним кольором 2020 року. Глибокий і елегантний синій, що нагадує відтінок сапфірів, просто зобов'язаний з'явитися в гардеробі кожної модниці. Щоб носити його щодня, можна вибрати базовий гольф і трикотажну спідницю в шахову клітинку Salvatore Ferragamo, а для вечірнього виходу – шифонову сукню Alberta Ferretti або плісировану спідницю максі і жакет Balmain.

Balmain
Salvatore Ferragamo
Alberta Ferretti
Біскайський зелений

Цей насичений зеленню аквамариновий відтінок нагадує про блакитну і прозору воду на Мальдівах. Носіть цей літній відтінок з яскраво-рожевими деталями за прикладом Erdem, комбінуйте з контрастними чорними елементами Balenciaga або одягайте монохромне вбрання, як надихає вечірній образ Christian Siriano.

Balenciaga
Erdem
Christian Siriano
Вицвілий денім

Дівчатам, які воліють приглушених кольорів цього сезону, варто звернути увагу на відтінок "Вицвілий денім". Ніжний блакитний колір стане доброю протиотрутою від яскравих тонів. Не обов'язково вибирати саме речі з джинсової тканини, найцікавіший вигляд мають образи зі шкіри, шовку, бавовни або замші. Наші лідери – в колекціях JW Anderson, Bottega Veneta і Carolina Herrera.

JW Anderson
Bottega Veneta
Carolina Herrera
Сонячні промені

Ніжний і м'який відтінок, який отримав назву "Сонячні промені", очолює список стриманих кольорів сезону весна-літо 2020. Приглушений кремово-жовтий колір точно допоможе пережити спеку. Так, у брючних костюмах Gucci і Stella McCartney можна податися на ділову зустріч, а сукню Hermès – одягнути на вихідні.

Gucci
Hermès
Stella McCartney
Рожевий корал

Романтичний, ніжний і солодкий відтінок рожевих коралів незамінний для весняних і літніх побачень. Легкі плісировані сукні з тюлю Christopher Kane, ніжна модель з оборками Valentino або шовкова slip-dress Brandon Maxwell – точно гарантують успіх у справах сердечних.

Valentino
Brandon Maxwell
Christopher Kane
Зелена цибуля

Хай у цього відтінку не найпривабливіша назва, для щоденних образів він виступає "універсальним солдатом". У період міжсезоння можна сміливо вибирати шкіряний плащ 3.1 Phillip Lim або Salvatore Ferragamo, а літніми вечорами накидати на плечі блейзер Helmut Lang, який має виграшний вигляд у парі з білою плісированою спідницею.

Helmut Lang
3.1 Phillip Lim
Salvatore Ferragamo
Апельсинова шкірка

Хоч апельсин вважають зимовим фруктом, його колір навіює думки про літо і сонце. "Апельсинова шкірка" – один з найбільш яскравих відтінків сезону весна-літо 2020. У ньому так і хочеться гуляти по білому піску під шум океану – з цим допоможе романтична сукня Valentino. А для тих, хто ще не планує сезон відпусток, можна почати з помаранчевого пальта Prada або атласного плаща Tom Ford.

Tom Ford
Prada
Valentino
Паличка кориці

Кориця могла б стати ароматом осені, але цей пряний відтінок з легкістю потрапив у колірні тренди сезону весна-літо 2020. Універсальний відтінок "Паличка кориці" дає змогу комбінувати його з іншими кольорами. Victoria Beckham поєднує коричневий колір з насиченими блакитними елементами, Alexander Wang одягає стриманий вельветовий жакет на металізовані шорти, а Gucci в одному образі комбінує три самодостатні кольори.

Victoria Beckham
Alexander Wang
Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.