До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі картаті пальта сезону осінь-зима 2021/2022

Цієї осені, крім мінімалістичних пальт, дизайнери пропонують вибирати моделі, прикрашені всілякими принтами: ромбами, анімалістичними візерунками, квітчастими мотивами, вертикальними смугами й усіма різновидами картатих візерунків. Останньому принту особливої уваги дизайнери надали у своїх колекціях осінь-зима 2021/2022. На подіумах з’явилися елегантні пальта в чорно-білий картатий візерунок "гусяча лапка", моделі з веселим візерунком "мадрас", варіанти в найвідоміший шотландський візерунок "тартан", пальта вільного крою з лаконічним орнаментом "принц Уельський" і вкорочені пальта з візерунком "віші".

Max Mara

Якщо квітчастий принт викликає асоціації з теплим сезоном, то картатий — незмінний фаворит осінньо-зимової пори. У нових колекціях бренди пропонують модні пальта як у нейтральних колірних рішеннях, так і моделі яскравих відтінків. Культова ламана карта, під назвою "зуб собаки" або "гусяча лапка", прикрасила цього сезону колекції багатьох брендів. Stella Mccartney показали маскулінне пальто з коричневим візерунком, Michael Kors Collection представили двобортну модель у класичній варіації чорно-білого орнаменту, а Dolce & Gabbana зробили ставку на вкорочене об’ємне пальто зі збільшеним візерунком "п’є-де-куль".

Реклама
Stella Mccartney
Michael Kors Collection
Self-Portrait

Пальто — універсальна річ у модному осінньому гардеробі, яку купують зазвичай на кілька сезонів. Тож якщо шукаєте модель, яка не вийде з моди, пропонуємо зробити вибір на користь картатих пальт, які вже перейшли в розряд класики. Придивіться до вовняного пальта в коричневій колірній гамі Max Mara, строгого двобортного варіанта Jason Wu у візерунок "принц Уельський" або моделі вільного крою Celine з розмитим візерунком "мадрас". Якщо душа бажає свята й хочеться врізноманітнити гардероб ошатним пальтом, у колекції Self-Portrait ви знайдете пальто з блискучою ниткою, яке спокусливо мерехтітиме на сонячному світлі.

Jason Wu
Celine
Dolce & Gabbana
Boss

Якщо вам так само до вподоби картатий візерунок "віші", як і Бріджит Бардо, яка для весілля вибрала сукню з візерунком гінгем, зверніть увагу на колекцію Christian Dior. Бренд уміло працює з культовим картатим візерунком, пропонуючи своїм клієнткам спідниці, жакети й штани з переплетенням контрастних карт, а в новому сезоні осінь-зима 2021/2022 Марія Грація К’юрі також потішила дівчат пальтами з візерунком "віші" в червоних і синіх відтінках. Не менш ефектну модель можна знайти в Zimmermann — бардове пальто матиме дуже стильний вигляд не тільки в парі з джинсами й затишним светром на змійці, а також як акцентна деталь у монохромному ансамблі.

Zimmermann
Christian Dior

Vogue.ua зібрав 10 картатих пальт, які слугуватимуть вам не один сезон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.