До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: джемпер з вирізами — модна весняна інвестиція

З настанням такої довгоочікуваної весни всі ми потребуємо комфортних і максимально практичних речей, що стали б базою будь-якого гардероба. Однією з таких можна справедливо вважати трикотажний джемпер з вирізами — гіт нового сезону, який став особливо популярним не без допомоги Instagram-інфлюенсерок і весняно-літньої колекції Prada, у якій бренд презентував білі, чорні, червоні й жовті варіанти трендового елемента гардероба. Vogue.ua зібрав найкращі образи it-girls із цим мінімалістичним джемпером.

Рюші, мереживо й шлярки радимо приберегти на потім. Чистий крій без декору в таких джемперах врівноважують вирізи всіляких форм і розмірів. Ксенія Адонтс, наприклад, віддає перевагу мінімалістичному топу з розрізом у формі півмісяця. Стилізувати його вона пропонує з ультрамодними штанами dad fit і шкіряним бомбером. Леоні Ганне, як і Джессі Баш, робить ставку на яскравість і вибирає сонячно-жовтий джемпер Prada з круглими вирізами. Серед прихильниць геометричних вирізів — Тамара Калінич і Мікела Д'Анджело: модниці стилізують їх з улюбленими джинсами, великокаліберними ланцюгами й бейсболками.

Реклама

Vogue.ua зібрав 8 найкращих джемперів з вирізами для ненудних весняних образів.

<b>джемпер с вырезами предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.