До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: різнобарвний смугастий светр

Мінлива й сіра зимова погода — не проблема, якщо в гардеробі є яскравий смугастий светр. Придбати такий цього сезону наполегливо пропонують і бренди, і Instagram-зірки — барвисті светри й кардигани не тільки зігріють холодною зимою, а й додадуть образу грайливості. Vogue.ua зібрав найкращі образи інфлюенсерів з різнокольоровими смугастими светрами.

Хоч в останні роки балом заправляють однотонні трикотажні або кашемірові моделі, цього сезону в лідери вириваються квітчасті светри — буяння яскравих барв точно буде в тренді в найближчі місяці. Особливо ефектними стануть джемпери й кардигани райдужного забарвлення — такі до власних гардеробів уже додали Перніль Розенкільд, Джессі Блаш і Тріне К’єр. Для їхньої стилізації дівчата вибрали кольоровий денім, ультрапопулярний цього сезону, або шкіряні штани відтінку молочного шоколаду, великі сережки й блузи з відкладним коміром, які можна вдягати з улюбленим светром або верхнім одягом.

Реклама

Якщо веселковий принт видається занадто ризикованим, радимо зупинити свій вибір на двох або триколірних моделях — як, наприклад, у Люсі Вільямс, Бланки Міро й Алекси Чанг. Мішель Дрісколл, модниця з Лондона, зробила ставку на смугастий светр ніжного лавандового відтінку, який особливо добре римується з молочними штанами або джинсами. У такому образі швидке наближення весни відчувається набагато сильніше.

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших різнобарвних смугастих светрів, які можна придбати онлайн уже нині.

<b>свитер в цветную полоску предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.