До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Двоколірні джинси — головна покупка цієї осені

Двоколірні джинси по праву можна вважати наймоднішою парою цієї осені. Штанини різних відтінків, градієнт, розподілений знизу догори, зшиті з різного деніму моделі, деталі з контрастного матеріалу — будь-яка з таких пар стане актуальною покупкою в поточному сезоні. Тренд на багатотонність — зовсім не новинка: дизайнери представляли одяг, поєднуючи контрастні кольори на трикотажних топах, сукнях і навіть взутті. Але таке рішення на джинсовій тканині — значно практичніше і більш універсальне. Найчастіше двоколірні джинси представлені в класичних кольорах деніму, що робить їх більш витонченими, ніж просто яскраві різнокольорові штани. Така пара — найпростіший спосіб зробити ваш образ цікавим, навіть якщо до неї ви підберете просту футболку й білі кросівки.

Модные джинсы осень-зима 2021/2022, двухцетные джинсы
Модные джинсы осень-зима 2021/2022, двухцетные джинсы

Осінь і денім — нероздільні речі. У цьому сезоні на вулицях рясніють варіації джинсових курток, суконь і, звісно ж, перевірених на практиці синіх джинсів різних стилів. Але коли доходить до рішення, який саме колір деніму носити в цьому сезоні, вам більше не потрібно вибирати лише один.

Реклама

<b>Two-Tone Jeans</b>

Текст: Madeline Fass
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.