До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних речей, що допоможуть мати вигляд, як у Розі Гантінгтон-Вайтлі

За 10 років своєї модної кар'єри Розі Гантінгтон-Вайтлі вдалося перетворитися на одну з найпопулярніших модних інфлюенсерок. Акаунт Розі в Instagram — насолода для очей естетів. У центрі уваги її публікацій — сумки Bottega Veneta, повсякденний одяг The Row і, здавалося б, нескінченна кількість флаконів Byredo. Її світлини стають основою для наслідування для мільйонів фоловерів в Instagram і модних ентузіастів по всьому світу.

Проте кожен, хто намагався імітувати стиль Гантінгтон-Вайтлі, ймовірно, зрозумів, що це легше сказати, ніж зробити. Її ретельно підібрана, продумана колекція одягу й аксесуарів допомагає їй створювати легкі, невимушені і шалено елегантні образи. Секрет успішності її образів — вибір конкретних речей і фасонів. Про них і розповідаємо в цьому матеріалі.

Реклама
Надійна базова майка
Фото: @rosiehw

Судячи з акаунту Розі в Instagram, майка — один із головних елементів її гардеробу. Хороший базовий топ ідеально підходить як для складання різноманітних образів (від ділових до вечірніх, скажімо, під піджаком), так і добрий вигляд має як соло. Візьміть приклад з Гантінгтон-Вайтлі і надягніть його в парі з білими брюками з широкими штанинами, і доповніть образ сандалями з тонкими ремінцями (докладніше про них нижче).

Об'ємний піджак
Фото: @rosiehwФото: @rosiehw

Якщо ви переглянете акаунт Гантінгтон-Вайтлі в Instagram, вам буде важко знайти блейзер не вільного крою або, принаймні, не об'ємну модель. Розі знає, що вільний піджак може поліпшити будь-який образ. Якщо раніше ви купували лише прилеглі до тіла жакети, надихніться одним із образів Розі і хоча б приміряйте піджак, який або навмисно збільшений у пропорціях, або на кілька розмірів більший, ніж зазвичай ви купуєте. Воно того варте.

Сандалі
Фото: @rosiehw

Ще одна прикметна риса гардеробу Розі Гантінгтон-Вайтлі — це її взуття. Вона віддає явну перевагу елегантним сандалям і туфлям на підборах. Саме завдяки Гантінгтон-Вайтлі сандалі Bottega Veneta з квадратним носком і ремінцями набули популярності в 2019 році і стали однією з головних моделей взуття сезону. Відтоді її любов до модного взуття Bottega Veneta не минула, як і її любов до сандаль в усіх їхніх інтерпретаціях.

Брюки вільного крою
Фото: @rosiehwФото: @rosiehw

Незалежно від того, як ви ставитеся до "маминих джинсів" або інших мішкуватих штанів, не можна заперечувати, що їх дуже комфортно носити. Розі Гантінгтон-Вайтлі — їхня затята прихильниця. Модель часто вибирає штани з широкими штанинами. При цьому вона вибирає моделі з високою посадкою, щоб підкреслити талію. Один із найпростіших способів імітувати стиль Гантінгтон-Вайтлі — поєднувати обтягуючу майку з вільним піджаком і брюками, уникаючи приталених силуетів, у яких може бути душно або незручно.

Oversized-сорочка
Фото: @rosiehwФото: @rosiehw

У цій статті ми вже достатньо говорили про об'ємні предмети одягу. І як ви могли зрозуміти, вільні речі відіграють головну роль у гардеробі Гантінгтон-Вайтлі. Природно, сорочки великого розміру — також невід'ємна частина образів Розі. Супермодель часто носить oversized-сорочку частково розстебнутою або з іншим предметом одягу під нею. Цей прийом лише підкреслює ту невимушеність, яку випромінює її стиль.

Аксесуари м'яких форм
Фото: @rosiehwФото: @rosiehw

Ми підійшли до дуже важливої ​​частини статті: до тієї, де ми аналізуємо велику колекцію аксесуарів Розі Гантінгтон-Вайтлі. Сумки — невід'ємна частина образів Розі. Вона віддає перевагу тоутам Prada і Balmain, але класичний клатч-хмара Bottega Veneta, без сумніву, є її фаворитом уже тривалий час. Найчастіше вона носить м'які за формою аксесуари зі шкіри, і хоча її сумки майже завжди нейтральних відтінків, вона іноді використовує і яскраві моделі, щоб додати сплеск кольору в свій образ.

Класичні сонцезахисні окуляри
Фото: @rosiehw

Багато хто, обираючи мінімалізм в одязі, робить сонцезахисні окуляри головним акцентом убрання. Але Гантінгтон-Вайтлі навіть у цьому випадку вибирає більш стримані моделі. Розі упродовж багатьох років залишається прихильницею сонцезахисних окулярів Céline епохи Фібі Файло. Ще однією її улюбленою парою стали окуляри Bottega Veneta з товстою оправою в стилі 1960-х років. Іноді її можна зустріти у вінтажних сонцезахисних окулярах з тонкою металевою оправою. Але яку б пару вона не вибрала, кожна з них — класика в чистому вигляді.

Текст: Jonah Waterhouse
За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.