До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними пуховиками осінь-зима 2021/2022

У зимовий період, коли температура опускається нижче від позначки в 10 °C, на допомогу приходять теплі пуховики, здатні врятувати від холодів. До того ж у сучасному світі тепла куртка здатна вписатися як у повсякденний гардероб, так і доповнити вечірній образ. Ви можете носити пуховик з грубими черевиками й теплими гайкерами, а також з елегантними чоботами-трубами й ботфортами-панчохами, які повернулися до списку головних взуттєвих трендів сезону. Цієї зими дизайнери й далі експериментують з фасонами й відтінками пуховиків, пропонуючи у своїх колекціях нарочито об’ємні моделі, вкорочені варіанти, пуховики-кейпи, довгі пальта, у які можна вкутатися немов у ковдру, стьобані куртки та яскраві моделі, що поліпшують настрій похмурого дня. Vogue.ua зібрав повний гід наймоднішими пуховиками сезону осінь-зима 2021/2022.

Khaite
Додатковий об’єм

Об’ємний пуховик, що ніби на кілька розмірів більший, — найуніверсальніша річ у зимовому гардеробі. Завдяки маскулінному крою його можна впроваджувати в багатошарові образи, а також поєднувати з усіма речами. Придивіться до білосніжного варіанта Louis Vuitton, який освіжить ваш гардероб, ошатного пуховика Tom Ford із чорного оксамиту та червоних дутих курток Balenciaga і Khaite.

Реклама
Louis Vuitton
Tom Ford
Balenciaga
Пуховик-кейп

Цієї зими, крім пальт-кейпів, у колекціях дизайнерів з’явилися модні пуховики, виготовлені за таким самим принципом. Теплі куртки з отворами для рук показали відразу кілька брендів. Michael Kors Collection прикрасили сірий об’ємний пуховик змійками, розміщеними на рукавах, завдяки чому цю куртку можна носити відразу двома способами. Toga запропонували білий пуховик-кейп середньої довжини, а Louis Vuitton зробили отвори для рук в об’ємній пуховій накидці з великими плечима.

Michael Kors Collection
Toga
Louis Vuitton
Пухове пальто

Довгі пуховики, у які можна загорнутися немов у затишну домашню ковдру, як і раніше очолюють рейтинг модного верхнього одягу. Ottolinger показали пуховик канаркового кольору зі складносурядним коміром, який точно захистить вас від холодного вітру в зимовий період, Ermanno Scervino запропонували чорне елегантне пухове пальто для дівчат, що віддають перевагу мініалізму й позачасовій класиці, а в Lemaire з’явився молочний пуховик, скроєний за типом комфортного халата.

Ottolinger
Ermanno Scervino
Lemaire
Стьобані

Цього сезону осінь-зима 2021/2022 стьобані речі стали характерним елементом модного гардероба. Дизайнери почали прикрашати фігурними стібками не тільки сумки, а й теплий верхній одяг: пальта, жилети, бомбери й пуховики. До слова, останній варіант має низку переваг. Модні стьобані пуховики набагато легші в носінні, менш об’ємні й, безсумнівно, мають елегантніший вигляд, на відміну від своїх маскулінних братів. Стьобані пуховики, що викликають асоціації з королівським верхнім одягом вихідного дня, цієї зими можуть бути як короткі, так і довгі. Наші лідери представлені в колекціях: Sea, Miu Miu, Barbara Bui, Raf Simons і Longchamp.

Sea
Miu Miu
Longchamp
Ультракороткий

Якщо ви ще міркуєте з приводу купівлі вкороченого пуховика, то запевняємо вас: він практичніший, ніж здається на перший погляд. Коротка дута куртка стане ідеальною парою штанам із завищеною талією і трикотажним сукням. Ви також можете носити його з вечірніми сукнями, як роблять streetstyle-зірки й топмоделі, серед яких Белла Гадід, Гейлі Бібер, Дуа Ліпа й Перніль Тейсбек. Цієї зими Jacquemus показали червоний ультракороткий пуховик, Givenchy зробили ставку на вкорочену дуту куртку на гумці з високим коміром, а Balmain представили модель, виготовлену за типом бомбера.

Jacquemus
Givenchy
Balmain
Яскраві кольори й принти

Якщо вже маєте в гардеробі пуховик у класичній колірній гамі, пропонуємо освіжити свій стиль за допомогою яскравих моделей і варіантів з принтами. Пам’ятайте про те, що життєрадісні відтінки — найкращий антидепресант у холодну й непривітну погоду. Приміряйте пухову лаковану куртку MSGM насиченого бузково-рожевого відтінку, вдягніть укорочений пуховик Dolce & Gabbana в кольоровий анімалістичний принт або поповніть свій арсенал довгим пальтом Balmain флуоресцентного відтінку.

MSGM
Dolce & Gabbana
Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.