До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі трикотажні сукні осінь-зима 2021/2022

З настанням перших осінніх холодів хочеться вдягнути щось затишне й тепле, водночас зберігаючи жіночність і елегантність образу. У цьому питанні варто довіритися чуттю дизайнерів, які точно знають, яким буде ваш осінньо-зимовий сезон. У своїх нових колекціях бренди роблять ставку на трикотажні сукні, які вже стали класичним елементом модного гардероба. Цього сезону під приціл потрапили: трикотажні сукні в рубчик або кіску, образи в мінімалістичному стилі, затишне вбрання довжини максі, варіанти зі спокусливими вирізами, сукні-кейпи та чуттєві моделі з відкритими плечима.

Chloe

Нині базовий осінній гардероб має містити не тільки джинси, брючні костюми, що ідеально сидять на фігурі, білі сорочки, грубі черевики, об’ємне пальто, а й затишні трикотажні сукні, у яких захочеться провести холодний сезон. Завдяки ніжному й приємному до тіла в’язанню в поєднанні з актуальними силуетами, сукні з трикотажу люблять абсолютно всі дівчата. Наприклад, модниця Розі Гантінгтон-Вайтлі, стиль якої наслідують мільйони дівчат у всьому світі, обожнює трикотажні речі, зокрема сукні. Розі часто можна побачити в жіночних образах з відкритими плечима або спиною в нейтральних відтінках, завдяки чому їх можна носити не один сезон, граючи з різними поєднаннями. Сукню в стилі Розі Гантінгтон-Вайтлі цієї осені можна знайти в колекції Jonathan Simkhai — носіть її з високими чоботами, грубими черевиками або елегантними туфлями.

Реклама
Longchamp
Jonathan Simkhai

Мінімалістичні трикотажні сукні гарні тим, що вони не набриднуть вам за один сезон, а отже цю покупку можна назвати практичною й виправданою. Сміливо вибирайте в’язану сукню Longchamp, лаконічний бежевий варіант Fendi та елегантний образ із колекції Altuzarra — вони стануть вашою базою в осінньому гардеробі. А якщо вам хочеться яскравих барв — зверніть увагу на трикотажні сукні зі знаковим різнобарвним зигзагом Missoni, які щороку з’являються в колекціях бренду.

Fendi
Missoni
Altuzarra

У цьому сезоні осінь-зима 2021/2022, крім повсякденних трикотажних суконь, бренди продемонстрували велику кількість образів для вечірніх виходів. Gabriela Hearst прикрасили сукні в рубчик спокусливим чорним мереживом, Bottega Veneta перемістили декольте на спину й розшили сукню блискучими елементами, Tory Burch показали монументальну сукню-кейп з торочками, а Self-Portrait представили в’язану сукню з ефектним декором.

Gabriela Hearst
Tory Burch
Bottega Veneta
Self-Portrait

Vogue.ua. зібрав 15 наймодніших трикотажних суконь, які стануть в пригоді цього осінньо-зимового сезону.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.