До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 порад, як носити стьобані речі цього сезону

Хоча стьобані деталі вже були помітним трендом у минулих сезонах, вони, як і раніше, зберігають свій новаторський дух. Колекції осінь-зима 2021/2022 представили безліч стьобаних пуховиків, пальт та курток. Chanel і Miu Miu зробили вибір на користь лижного натхнення, Celine оновили класичну шкіряну куртку, Givenchy віддали перевагу жилетам, а Etro — паркам у стилі печворк.

Miu Miu, Celine, Chanel, Etro

Vogue.ua зібрав 10 стильних прийомів, як носити трендовий стьобаний одяг цього сезону.

Реклама

1. Англійський стиль

Фото: JOSEFINA ANDRÉS

Стьобані тканини тісно пов'язані з англійським стилем та його найбільш характерними предметами, такими, як кейпи або накидки. Радимо поєднувати стьобаний одяг із класичними принтами та сміливими аксесуарами, щоб максимально модернізувати його.

2. Пастельні відтінки

Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

На відміну від традиційних базових кольорів, пастельні тони додають нотку фантазії, що спостерігається цього сезону в колекції Miu Miu. Ніжно-блакитну стьобану куртку найефектніше римувати з яскравим джемпером і принтованими брюками — одна з найкращих ставок цієї осені.

3. Аксесуари

Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Не лише стьобаний одяг серед лідерів цього сезону. Стьобані сумки, що асоціюються з м'якими подушками, також головували у вуличному стилі. Тоді як на одязі цей ефект може здатися звичним і класичним, на сумках він, як правило, безсумнівно сучасний. Носити такі аксесуари варто з такими ж структурними речами — з об'ємною текстурою, але в нейтральних тонах.

4. З класичними піджаками

Фото: SOREN JEPSEN

Може здатися, що вироби зі стьобаної тканини — антипод класичних костюмів, але все залежить від їхнього характеру. Стьобані пальта ідеально поєднуються з піджаками, а найкращою буде ставка на поєднання не настільки традиційних відтінків — доведено streetstyle-зірками.

5. Спідниці

Фото: DIEGO ANCIANO

Хоча колекції осінь-зима 2021/2022 показали, що стьобані тканини часто використовуються в одязі та аксесуарах, вони не такі поширені на спідницях і сукнях. Цей ефект модернізує будь-який образ і додасть йому зимовиого шику.

6. Стьобані костюми

Фото: RAIMONDA KULIKAUSKIEN

Костюми та сети з двох і більше стьобаних предметів є гучною заявою про свої наміри. Поєднуйте їх з базовими відтінками та мінімалістичними аксесуарами. Бежевий total look — найкращий спосіб досягти успіху.

7. Жилети

Фото: MELODIE JENG

В останні місяці багато ікон покоління Z піддалися цій тенденції, але Джіджі Хадід, безсумнівно, є головною прихильницею м'яких жилетів. Тоді як Кендалл Дженнер захоплена класичним дизайном, Джіджі зробила стьобані жилети своєю візитівкою. Носіть їх разом із класичними брюками зі стрілками.

8. Лялькові сукні

Фото: CHRISTIAN VIERIG

Найромантичніший бік цієї тенденції — лялькові сукні цукеркових відтінків. Стьобана тканина може зробити їх водночас сучасними і ностальгійними. Такі сукні добрі й тим, що не потребують будь-якого стилістичного обігравання.

9. Стьобана шкіра

Фото: EDWARD BERTHELOT

Стьобаний total look не завжди означає образ з голови до п'ят. Як показала Емілі Сіндлєв минулого тижня моди в Парижі, можна комбінувати стьобаний одяг з іншим предметом того ж кольору й тканини, але в його простій версії.

10. Пуховики

Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Стьобані пуховики мають свої переваги: ​​вони легші, менш об'ємні і, безсумнівно, елегантніші. Носіть їх із класичним, але вишуканим одягом та аксесуарами, як зірка індустрії Сара Харріс.

Текст: Marina Valera

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.