До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яку екошубу придбати цієї зими

Тренд на екологічність набирає обертів з кожним роком. Якщо раніше в морози можна було помітити дівчат, що віддають перевагу натуральному хутру, то нині європейські модниці перейшли тільки на екошуби, які теж добре зігрівають узимку. Цього сезону streetstyle-активістки головних столиць моди вибирають об’ємні шуби Teddy, затишні пальта натуральних відтінків з поясом на талії, прямі варіанти з короткого штучного хутра та яскраві вкорочені шуби з довгим ворсом.

Streetstyle

Шуби зі штучного хутра — не лише модний аналог натуральних варіантів, а й спосіб приєднатися до усвідомленого споживання. Довгі або короткі, пухнасті або гладкі — цієї зими вам вибирати, у якій шубі з екохутра перебути холод, а поки ви не визначилися, ми зібрали для вас актуальні образи streetstyle-зірок у Парижі, Мілані, Лондоні та Нью-Йорку. Нині можна помітити безліч білосніжних і карамельних хутряних пальт і теплих шуб з овчини вільного крою, які дівчата поєднують з грубими черевиками, чоботами-трубами та взуттям на платформі. Щоб екошуба легко римувалася з усім гардеробом, вибирайте довгу модель нейтральної колірної гами, а якщо вам до душі експерименти — придивіться до пальт у шаховий картатий візерунок або анімалістичний принт.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.