До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Акцент на талію: вечірні сукні з вирізами

Цього літа в центрі уваги опинилися вечірні сукні з вирізами на талії. Дизайнери зробили ставку на моделі з геометричними розрізами, що оголюють привабливий прес. Такий формат дрес-коду прекрасно пасуватиме до літніх вечірок і світських раутів. Найактуальніші сукні з вирізами на талії представлені в багатьох брендів — від вишуканих варіантів Versace до екстравагантних Balmain.

черное платье 2020Versace

Вечірні сукні з вирізами на талії — чудова альтернатива варіантам з глибоким V-подібним декольте. Так, тепер уся увага замість грудей буде прикута до підтягненого преса. У колекціях брендів можна знайти як лаконічні чорні моделі, так і сукні з мерехтливих тканин або моделі, прикрашені небанальним декором. Бренд Versace показав елегантну чорну сукню з підплечниками, яка вигідно підкреслює талію й візуально втягує стегна, а David Koma освідчився в любові шовковій комбінації асиметричного крою, яка легко конкуруватиме з базовою slip-dress.

Реклама
черное платье 2020David Koma
вечернее платье 2020Balmain

Прихильницям незвичних й екстравагантних образів припаде до смаку футуристична триколірна сукня Balmain або сріблясте вбрання JW Anderson, а дівчата, що віддають перевагу класиці, гідно оцінять жіночну вечірню сукню Brandon Maxwell. Крім того, такі сукні не потребують підвісків або намист на шию, досить буде ефектної пари сережок для завершення образу.

черное платье 2020Brandon Maxwell
вечернее платье с вырезами 2020JW Anderson

Vogue.ua зібрав 13 ефектних суконь з вирізами на талії для вечірніх виходів.

<b>платья с вырезами на талии</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.