До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cукня з вирізами – найгарячіший тренд цього літа

Фігурні вирізи й далі штурмують сезонні тренди, а цього літа знаходять своє місце на сексуальних та жіночних силуетних сукнях. Вирізи у формі трикутників, овалів, квадратів і ламаних фігур дістали найбільшу увагу від найгучніших модних імен. Розрізи в зоні декольте, прорізи на талії та несподівані асиметричні комбінації – vogue.ua зібрав найефектніші сукні з вирізами, які варто приміряти цього літа.

Valentino
Alberta Ferretti
Emilio Pucci

Звісно, найбільшу любов цього сезону завоювали сукні яскравих кольорів, які дизайнери також вирішили прикрасити фігурними вирізами, що є логічним продовженням "голої" моди. Модель довжини міді з бічними розрізами у відтінку жовтого неону варто шукати в Emilio Pucci, а рожеве провокаційне міні із завʼязкою галтер представили Valentino. Яскраву жовту сукню також презентували Proenza Schouler. Бренд прикрасив її двома овальними розрізами, декорованими оздобленням з тонких торочок.

Реклама
Bevza
Salvatore Ferragamo
Jonathan Simkhai

Практичним літнім надбанням можуть стати сукні з вирізами класичних білих і чорних кольорів. Такі можна знайти в колекціях Alberta Ferretti, чия сукня відсилає до вбрання Давньої Греції, українського бренду Bevza, який представив модель з геометричним вирізом у зоні талії й бічними розрізами, а також у Jonathan Simkhai, що зробив ставку на шовкову сукню на одне плече, прикрашену масивним ланцюжком. Такі моделі по-справжньому універсальні: їх легко поєднувати з улюбленими вʼєтнамками чи рибальськими сандаліями, а доповнити образ допоможуть соломʼяні брилі або панами, які вже стали наймоднішими головними уборами сезону.

Proenza Schouler
Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.