До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке сукня-халтер і як її носити цього літа

У сезоні весна-літо 2021 в моду знову повернулася естетика нульових. Ми вже розповідали про актуальність джинсів і брюк з низькою посадкою, спідниць і суконь зухвалої довжині міні, базових майок-алкоголічок і вкорочених топів, а зараз на черзі ще один тренд легендарної епохи. Дизайнери у своїх колекціях вирішили згадати про сукню-халтер, що акцентує увагу на лінії плечей. Головною рисою таких образів є лямки, акуратно перекинуті через шию.

Ports 1961

Сукня-халтер ідеально пасує для літніх вечірок, пляжного відпочинку, а також це вишуканий варіант на щодень. Дизайнери показали на подіумах різні варіації стилізації культового вбрання 2000-х років. Так, Ports 1961 пропонують цього літа придивитися до чорно-білої "половинчастої" сукні-халтера, поєднуючи її з сандалями-гладіаторами; тим часом Celine зробили ставку на мікс спорту та вечірньої моди. З легкої руки Еді Слімана, мерехтлива темно-синя сукня, що здалеку нагадує зоряне небо, подружилася з білими кросівками та бейсболкою.

Реклама
Celine
Michael Kors Collection

Попри те, що топи і сукні-халтери належать до стилю 2000-х років, принцеса Діана також була прихильницею цього крою. Леді Ді часто з'являлася на людях у вечірніх сукнях з акцентом на лінії плечей авторства дизайнерки Кетрін Волкер. Віддаючи данину поваги матері свого чоловіка принца Гаррі, Меган Маркл як другий весільний образ вибрала мінімалістичну сукню-халтер Stella McCartney.

Принцеса Діана, 1992
Меган Маркл і принц Гаррі, 2018

Свого часу сукню-халтер носили головні модниці нульових, серед яких Періс Хілтон, Крістіна Агілера і Дженніфер Лопес, сьогодні ж трендсеттерами нової епохи є Белла Хадід, Гейлі Бібер, Емілі Ратаковскі і Кендалл Дженнер. Дівчата регулярно приміряють усі гостромодні тренди і показують, як їх вписати у свій гардероб.

Missoni
Giambattista Valli
Christopher Esber

Для того, щоб наочніше продемонструвати популярний тренд, ми зібрали найкрасивіші сукні-халтери в колекціях брендів. Як вечірній образ, можна вибрати напівпрозору романтичну сукню-халтер фісташкового відтінку Giambattista Valli або чорно-біле вбрання з розсипом польових бутонів Chanel. Якщо ж ви шукаєте образ для відпочинку на морському узбережжі, пропонуємо поглянути на білосніжну сукню з плетеним поясом Michael Kors Collection або вибрати помаранчеву сукню Johanna Ortiz, усипану рослинним орнаментом. Для міського образу на щодень підійде образ у клітинку Altuzarra. Для найсміливіших дівчат також знайдеться рішення, до прикладу, провокаційна сукня зі шкіри Christopher Esber.

Chanel
Johanna Ortiz

Altuzarra

Сукня-халтер — модне придбання сезону весна-літо 2021. Пропонуємо добірку актуальних образів — від мінімалістичного варіанту Victoria Beckham до сукні з ефектом деграде Marchesa Notte.

<b>платье-халтер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.