До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній тренд: штани з "мультяшним" квітковим принтом

Яскраві кольори і принти — помітний тренд поточного сезону. Додати барв до базової палітри літнього гардеробу допоможуть штани з грайливими флористичними візерунками. Річ, яка стала культовою завдяки хіпі, знову підкорює світ моди, а цього літа вони справедливо вважаються найбільш універсальним предметом на щодень — доведено Instagram-зірками.

Попри навмисну ​​яскравість, такі брюки легко римуються з не менш яскравим верхом: хай то буде бавовняна сорочка виноградного відтінку, як у Катрін Марон, чи футболка baby pink, як у Лаури Теннер, дизайнера Zara. В особливій пошані у модниць штани, виконані в техніці кроше, як у Роуз Свейн, — до них так і просяться кроп-топи із зав'язками або мініатюрні бра.

Реклама

Для прохолодних вечорів найкращим союзником яскравих брюк з "мультяшним" квітковим принтом стане трикотаж: до прикладу, об'ємні светри і джемпери базових відтінків, як у Ельзи Хоск. А додати барвистим штанам офіціальності допоможуть бавовняні блузи з відкладним коміром і лакові лофери, як у Бланки Міро, — цільний офісний образ.

Vogue.ua зібрав 6 найкращих брюк з "мультяшним" квітковим принтом для яскравих і ненудних літніх образів.

<b>Брюки с мультяшные цветочным принтом предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.