До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Baby pink — найяскравіший тренд цього сезону

Всілякі кольори й відтінки заполонили тренди цього сезону. Нарівні з яскраво-зеленим, помаранчевим, лимонним і м’ятним, у модну битву за першість вступає й baby pink — відтінок, що передусім асоціюється з ляльковими сукнями-пачками й убранням персонажів мультфільмів. Однак такий по-дитячому наївний рожевий у колекціях сезону весна-літо 2021 знайшов своє втілення не тільки в структурних сукнях, а й у подовжених кардиганах і сукнях-сорочках. Vogue.ua зібрав найкращі подіумні вбрання й образи Instagram-зірок і розібрався, як носити відтінок baby pink цього літа.

Chanel
Versace

Весняно-літня колекція Chanel рясніла рожевим, особливим образом — двома його відтінками: яскравою фуксією та ніжним baby pink. Марія Грація К’юрі віддала другому провідну позицію не просто так: трикотажні кардигани в цьому кольорі — must have позиція для вечірньої літньої прохолоди. Дизайнерка рекомендує віддавати відтінку baby pink всю увагу образу, супроводжуючи його босоніжками в базовому кольорі й архітектурним кольє з перлами.

Реклама
Chloe
Emilia Wickstead

Chloe й Emilia Wickstead також дотримуються подібної формули: скульптурні сукні бренди доповнили однотонним взуттям, а за допомогою прикрас вирішили зіграти на акцентах. Моносережки, об’ємні браслети й каблучки, асиметричні каблучки — усе це допоможе вирізнити унікальний відтінок сукні. Versace ж зробили ставку на міксі по-літньому яскравих кольорів: doll dress з яскраво-жовтим рюшем доповнили небесно-блакитні лофери й різнобарвна сумка.

Instagram-зірки також не обійшли стороною цей тренд. Жанетт Медсен вибрала комплект з приталеної блузи й штанів-палацо від бренду ROTATE Birger Christensen, а Бланка Міро — бавовняну сукню з відкладним коміром LA VESTE. Люсі Вільямс же до свого гардероба додала стильний аксесуар як мушля відтінку baby pink від лондонського бренду Lulu Guinness.

Vogue.ua зібрав 6 речей відтінку baby pink для ненудних літніх образів.

<b>baby pink предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.