До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, які треба придбати цієї зими

Щосезону на модному горизонті з’являються нові тренди, які хочеться приміряти. Однак не завжди гонитва за гостромодними тенденціями виправдовує засоби, здебільшого ці речі модниці вдягають кілька разів і відкладають на далекі полиці гардеробних кімнат. Утім, додати кілька найактуальніших речей цього сезону не завадить, адже без них ваш образ матиме нудний вигляд. Vogue.ua. зібрав 5 речей, які треба придбати цієї зими, щоб бути стильним на взір.

Celine
Модний пуховик

Жоден осінньо-зимовий сезон не обходиться без модного пуховика, адже він є синонімом холодного сезону. Щоб не помилитися з фасоном і дизайном, радимо вибирати пуховики нарочито об’ємного крою, які не виходять з моди вже кілька сезонів поспіль. Зверніть увагу на шкіряну модель Celine, яка згодиться як верхній одяг на щодень, і оксамитовий пуховик Tom Ford, що створить святковий настрій. Тим часом у Michael Kors Collection ви побачите пуховик-трансформер, який з теплої куртки перетворюється на кейп, а в Raf Simons знайдете стьобаний пуховик маскулінного крою.

Реклама
Tom Ford
Michael Kors Collection
Raf Simons
Щось із ромбами

Якщо в минулому сезоні всі модниці божеволіли через шаховий візерунок, то ця зима триватиме під егідою ромбів. Цей геометричний принт ще називають аргайл і арлекін, а знайти його можна майже скрізь. Alessandra Rich продемонстрували затишний лавандовий кардиган, який можна носити поверх білої сорочки, Valentino зробили ставку на ефектне чорно-біле пальто, Saint Laurent показали в’язану жилетку, а Christian Dior запропонували струмливу напівпрозору сукню з акцентом на талії.

Alessandra Rich
Valentino
Christian Dior
Трикотажний костюм

За півтора року перебування вдома багато хто з нас уже звик до затишних і комфортних речей, які стали невіддільним елементом нашого життя. Цієї зими пропонуємо замість спортивних джогерів і худі вибирати елегантний в’язаний трикотаж, у якому буде не менш тепло. Вдягайте спідничний кашеміровий костюм Fendi, що складається зі спідниці з високою талією й бралета з довгими рукавами, придивіться до трикотажного брючного костюма Ami відтінку camel або рятуйтеся від морозів у комфортному в’язаному ансамблі Adam Lippes.

Fendi
Ami
Adam Lippes
Ботфорти-панчохи

Тривалий час ботфорти-панчохи, що являють собою мікс легінсів і черевиків, які щільно облягають ноги, не з’являлися на модних подіумах, але цієї зими вони знову повернулися. Etro показали шкіряні ботфорти на пласкому ходу, що повторюють силует. У таких чоботях комфортно можна провести весь день. Courgges запропонували трикотажні ботфорти на підборах, якими можна доповнити шкіряну спідницю нижче коліна, зухвалу мінісукню або в’язаний костюм. Тим часом у колекції Peter Do продемонстрували провокаційні ботфорти-панчохи з чорної лакованої шкіри, які можна взути на вечірку. Більше способів, як цього сезону носити ботфорти, читайте тут.

Etro
Courgges
Peter Do
Срібло

Срібло — один з гарячих трендів цього сезону, який стане в пригоді вам не тільки на передсвяткових вечірках, а й у повсякденному житті. Розсипи сріблястих леліток, металізовані матеріали й блискуче каміння — ось головні фаворити дизайнерів у нових колекціях. У Gucci ви знайдете святкову спідницю з мерехтливої ​​кольчуги, Jil Sander пропонують вибирати модні чоботи з ефектом металік, а Alexandre Vauthier роблять ставку на мінісукню відтінку хромованого срібла, що ідеально впишеться в блискучий дрес-код.

Gucci
Jil Sander
Alexandre Vauthier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.