До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоботи в металічних відтінках — гіт цього сезону

Після тривалого періоду без вечірок неодмінно хочеться додати трохи свята в повсякденне життя. У сезоні осінь-зима 2021/2022 дизайнери пропонують на зміну блискучому вбранню вибирати чоботи з ефектом металік, які можна носити і в будні, і у святкові дні. Відтінки золота й срібла — головний лідер серед взуттєвих трендів. Дизайнери пропонують вибирати мерехтливі чоботи-труби, високі козаки з металічним ефектом, грубі моделі на пласкому ходу й блискучі чоботи-панчохи, що повторюють форму ніг. Кожну з цих моделей взуття можна носити в будь-яку пору дня і ночі, створюючи собі святковий настрій.

Jil Sander

Чоботи в металічних відтінках — великий тренд цього сезону, який обов’язково треба встигнути спробувати. За допомогою однієї лише пари взуття можна кардинально змінити вектор образу й привернути увагу оточення. Зокрема, мінімалістична трикотажна сукня Jil Sander для офісних буднів у вечірній час заграє новими барвами в парі з чоботами відтінку срібла. Ми рекомендуємо не боятися блискучого взуття, адже воно легко поєднується з усіма речами. Ви можете взувати чоботи-труби з квітчастою сукнею або брючним костюмом, комбінувати козаки з ефектом металік з оксамитовою сукнею, як радить Ізабель Маран. Найсміливіші дівчата можуть спокуситися на чоботи-панчохи зі стразами з колекції Gucci й вирушити підкорювати світ моди.

Реклама
Isabel Marant
Victoria Beckhan
Gucci

Тренд на металізоване взуття цього сезону зайшов далі, ніж можна було собі уявити. Якщо гадаєте, що вас уже нічим не здивувати, то подивіться на сріблясті чоботи-ботфорти Balenciaga на високих підборах. Їх виготував майстер з півдня Франції, який виковує середньовічні обладунки. Та коли шукаєте не таке важке й трохи практичніше взуття, у якому можна було б провести весь день, то придивіться до грубих чобіт на пласкій підошві Louis Vuitton або золотистих моделей Andrew Gn і Alexandre Vauthier.

Louis Vuitton
Balenciaga
Alexandre Vauthier
Andrew Gn

Vogue.ua зібрав сім модних пар чобіт з металічним ефектом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.