До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні принти в колекціях осінь-зима 2020/2021

На календарі вже середина липня, а це означає, що буквально за кілька місяців на зміну ефектним купальникам, лляним костюмам і легким бавовняним сукням прийдуть нові речі з колекцій осінь-зима 2020/2021. Наступного сезону дизайнери й далі досліджують принти, серед яких флористичні візерунки, кілька різновидів карти, фауністичні мотиви, елегантна смужка, великі зображення літер, цілих слоганів і назв брендів, а також абстрактні принти й орнаменти, натхнені гобеленами минулих епох. Vogue.ua зібрав наймодніші принти в колекціях осінь-зима 2020/2021.

Versace
Карта

Картатий принт — позасезонна класика, доречна майже в будь-якій ситуації. У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери як і раніше до неї прихильні. Так, Versace й Off-White пропонують зробити ставку на одяг в "гусячу лапку", Christian Dior і Victoria Beckham — запастися пальтами, анораками й брючними костюмами в шотландську карту "тартан", а Miu Miu — вибрати елегантну сукню в карту "віші". Карта в новому сезоні має свіжий і небанальний вигляд. Дизайнери пропонують цікаві колірні поєднання й різні розміри легендарного принту. Наприклад, Prabal Gurung створили асиметричну сукню з двох різновидів карти, а Alexander Mcqueen скомбінували карту windowpane зі шкіряними деталями.

Реклама

<b>клетка осень-зима 2020/2021</b>

Букви й логотипи

Логоманію й слогани вже не перший сезон використовують дизайнери. Марія Грація К’юрі майже кожне шоу супроводжує феміністичними гаслами, а Олів’є Рустен і Донателла Версаче прикрашають великими логотипами світшоти, куртки й футболки. Цієї осені дизайнери перейшли на новий рівень, тепер вони хаотично розкидають літери на одязі й формують абракадабри. Так, Chanel під керівництвом Віржині Віар тепер випускають пальта, всипані буквами бренду й цифрою 5, Libertine пропонують верхній одяг, на якому можна розгледіти всю абетку, а український бренд GUDU першу літеру своєї назви вистьобали на пуховиках.

<b>буквы и слоганы принты</b>

Квіти

Дрібні польові візерунки, великі бутони, абстрактні флористичні мазки й хитромудрі рослинні орнаменти актуальні й у холодний сезон. Адже приємно загорнутися взимку в затишний светр з квітчастою аплікацією, що дарує згадку про теплі промені сонця, вдягти сукню з ніжними бутонами ромашок або приміряти яскраве квітчасте пальто, яке вирізнятиметься на тлі сірих і чорних streetstyle-образів. Дизайнери подбали, щоб ця зима пройшла серед уявних квіткових полів. Так, Balenciaga показали стьобане чорне пальто з яскравими бутонами, Altuzarra — ніжну сукню з гілками сакури, а Dries Van Noten — ефектний образ з тропічними квітами.

<b>цветы принты</b>

У світі тварин

Леопард, тигр і зебра добре почуваються в колекціях дизайнерів і не збираються залишати списки головних трендів. У новому осінньо-зимовому сезоні дизайнери й далі грають у модний зоопарк: Fendi пропонують затишні кардигани зі слідами сніжного барса, Naeem Khan — невагомі шовкові сукні для червоних доріжок у класичному леопардовому відтінку, а Boss — довгі пальта, виготовлені під зебру. Крім анімалістичного забарвлення, бренди показали одяг, декорований мальовничими зображеннями тварин. Kenzo, наприклад, умістили в центрі спортивної сукні абстрактне зображення тигра, а на шовковому костюмі Hellesy розпурхалися пташки.

<b>животный принт 2020/2021</b>

У смужку

Смугастий принт — один з улюблених у колекціях дизайнерів. У новому осінньо-зимовому сезоні варто відмовитися від широких смуг на користь строгих тонких. Маскулінні жакети, класичні ділові костюми-двійки, елегантні трійки й вільні штани в смугастий візерунок стали головним трендом на модних подіумах. Дизайнери запропонували одяг у класичній колірній палітрі — сірому, чорному, бежевому й брунатному відтінках. Образи в смугастий принт стануть у пригоді цієї зими як для повсякденних зустрічей, так і для вечірніх виходів. Наші лідери представлені в колекціях Haider Ackermann, Max Mara, Dolce & Gabbana і Louis Vuitton.

<b>полосы принт</b>

Гобелени

Одяг, натхнений гобеленами епохи бароко, посідає одну з провідних позицій у нових колекціях брендів. Вінтажні квітчасті візерунки, фантазійні завитки й принти, подібні до оббивки королівських меблів, виготовлені на вовні, оксамиті й жакарді, цієї осені плавно перемістилися на сучасні кейпи, кардигани, сукні й жакети. Дизайнери пропонують зустрічати новий сезон в образах, прикрашених килимовими візерунками: Paco Rabbane показали трикотажний ансамбль з довгими торочками, Etro зробили ставку на затишні кардигани, а Elie Saab представили елегантне пальто.

<b>гобелены принты</b>

Tie-dye

Головний принт 1970 років уже кілька сезонів поспіль повертається на модний олімп. Одяг, прикрашений веселковим візерунком tie-dye, охоче вдягає багато знаменитостей, серед яких Белла Гадід, Емілі Ратаковскі й Гейлі Бібер. Цієї осені архівний принт потрапив до колекцій Dion Lee, Altuzarra, Khaite і багатьох інших брендів. Навіть Tom Ford не змогли встояти перед красою цього культового життєрадісного візерунка. Дизайнер показав асиметрично скроєну блузу-парашут відтінку сицилійського апельсина.

<b>Tie-Dye принт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.