До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні кардигани для перших холодів

Любов дизайнерів до кардиганів незмінна, але міцнішає з наближенням осінньої прохолоди. Цей базовий затишний елемент гардероба м’якого в’язання слугує ідеальною альтернативою курткам, бомберам і жакетам. Упродовж сезону осінь-зима 2020/2021 бренди пропонують носити всілякі варіації кардиганів — пухнасті з об’ємними рукавами, грубого в’язання, дрібними кісками, подовжені або спортивного крою.

Fendi

Кардигани, які колись асоціювалися лише з "бабусиним" гардеробом, цієї осені на піку популярності. Наприклад, Fendi розвинули тему фемінізму у своїй колекції осінь-зима 2020/2021 і запропонували дівчатам одягнути подовжені варіанти з гіпертрофованими об’ємними рукавами й спущеною лінією плеча. Dolce & Gabbana представили цілу лінійку затишних кардиганів всіляких фасонів. Ніхто не очікував від творчого дуету колекції, сповненої чорних варіантів з напуском різної довжини, ажурних моделей у стилі панк і сірих кардиганів, виготовлених у техніці меланж.

Реклама
Dolce & Gabbana
Missoni

Італійський модний дім Missoni, що спеціалізується на виготовленні яскравих трикотажних речей із зигзагуватими візерунками, продемонстрував комфортний кардиган-халат вільного крою. No.21 запропонували подовжену елегантну модель з великими кишенями відтінку camel — такий кардиган можна вдягнути в офіс у комбінації з діловою сорочкою й штанами. Що стосується бренду Versace, то в їхній колекції з’явилися смугасті кардигани спортивного крою в компанії зі шкіряними спідницями й білими блузами.

No.21
Versace

Vogue.ua зібрав 10 модних кардиганів для перших холодів.

<b>CARDIGANS 2020/2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.