До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей бюджетного оновлення гардеробу до весни

Багато хто з нас планує встигнути до весни організувати, розчистити і оновити свій гардероб, знайти старі коштовності, на кшталт вінтажної картатої сорочки 90-х років, або давно забутої сукні Issey Miyake, яку надягали всього один раз. Багато хто з нас носить лише невелику частину з того, що ми маємо — дослідження 2018 року показало, що люди ігнорують не менше 50% свого гардеробу — особливо під час пандемії, коли всі офіційні зустрічі перенеслися в Zoom, а походи в супермаркет незмінно супроводжуються улюбленим спортивним костюмом. Це означає, що зараз найкращий час, щоб повністю розібратися в своєму гардеробі, зібрати нові образи зі старих речей і творчо урізноманітнити те, що вже маємо. Vogue.ua зібрав короткий посібник з реновації гардеробу, роботи з тим, що у вас є, і оновлення стилю в переддень весни, що наближається.

Нейтральні відтінки — найкращі друзі
Жанна Дамас

Почавши перегляд своєї великої колекції, зосередьтеся на одязі нейтральних відтінків — це саме те, що допоможе поглянути на ваш гардероб по-новому. Ці базові кольори ідеально підходять, наприклад, для правильної розстановки акцентів в повністю чорному вбранні (зверніть увагу на мінімалістський нью-йоркський лейбл сестер Мері-Кейт і Ешлі Олсен, The Row). Доповнити і прикрасити пастельну базу можна червоним жакетом у стилі ретро або ковбойськими чобітьми, які вже довгий час лежать без діла.

Реклама
Підписки в Instagram
Тиждень моди в Лондоні, 2020 рік

Ваша Instagram-стрічка може стати вашим найбільшим джерелом натхнення. Підпишіться на акаунти, які резонують з вами і вашим стилем, і створіть папку, в якій ви можете зберігати вподобані фото. Порада для професіоналів: після перегляду акаунтів, присвячених ностальгії за 90-ми і нульовими, вас точно відвідають геніальні ідеї для оновлення гардеробу, і ви зможете переглянути свою думку про ті предмети, до яких не торкалися роками (так, спортивні костюми Juicy Couture в тому числі).

Базове взуття — головний союзник

У 2020 році ми стали свідками буму попиту на масивні кросівки, які згодяться для будь-якого випадку. Коли справа дійде до взуття, яке стане в нагоді в новому сезоні, сфокусуйтеся на вінтажних моделях dad sneakers, чорних армійських черевиках, лоферах і мюлі, і навіть шкіряній парі з тисненням під крокодила — вони забезпечать вам необхідну універсальність. Приміряючи образи, поекспериментуйте з комбінуванням взуття і одягу, який ви раніше не носили — результати можуть вас здивувати.

Аксесуари — рятівники гардеробу

Срібні браслети, вінтажні перстні і ​​кольє — це ті знахідки, яким не завжди приділяється належна увага. Зосередьтеся на ансамблях перстнів з металів різного кольору або на прикрасах, які можна носити поверх рукавичок — це додасть родзинки простому образу. Тут ваші творчі здібності проявляться повною мірою.

Пальто перетворить будь-який образ

Однотонні або виконані в техніці печворк, приталені або прямі, вінтажні або нові — пальта ідеально пасують для будь-якого весняного образу. Спробуйте приміряти різні стилі до кількох убрань; знову ж таки, ніколи не знаєш, коли знайдеш абсолютно новий образ. З приводу пошуку "старого-нового" верхнього одягу звертайтеся до Гейлі Бібер — пуховики Vetements, дуті жилетки, "пухнасті" пальта-кокони — список можна продовжувати до нескінченності. У вас обов'язково знайдеться на далеких полицях гардероба щось таке, що буде в тренді весняно-літнього сезону 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.