До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шапки сезону осінь-зима 2021/2022

Осінньо-зимові колекції сезону 2021/2022 продовжують доводити: шапки — важливий аксесуар, якому притаманна не лише практичність, а й особливий стилістичний шарм. Хутряні, трикотажні, асиметричні та класичні біні захопили подіуми і стали одними з головних головних уборів цієї осені. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими шапками цього сезону.

Paul Smith
Saint Laurent

Ретронастрої проникли і у світ аксесуарів: у своїх осінньо-зимових колекціях Saint Laurent і Paul Smith показали хутряні шапки, римувати які дизайнери радять з класичними костюмами, твідовими жакетами, трикотажними джемперами і комбінезонами, майстерно вишитими паєтками і сяючими каменями. Не здають своєї позиції і шапки-біні, особливо популярні минулого сезону. Такі аксесуари в першій половині минулого століття асоціювалися з гардеробом робітників, а потім з упевненістю перекочували в гардероби школярів та студентів. Принадність фасону в його універсальності: носити їх можна і з ажурними максіспідницями, як у Akris, і з улюбленими брюками, як у R13 або Etro.

Реклама
Akris
Etro
R13

Ще один помітний тренд сезону — декор. Помпони, нашивки у вигляді кольорів та асиметричні деталі були помічені у Altuzarra, Coach та Chanel. Таким по-дитячому наївним головним уборам під силу будь-який стилістичний супровід: від трикотажного бежевого total look до комбінезонів, немов запозичених у гардеробі лижників, або образу в стилі преппі.

Alruzarra
Chanel
Coach

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.