До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять чорні сукні цього літа

Помилково вважати, що чорний колір винятково прерогатива осінньо-зимового сезону. Насправді цей класичний і практичний відтінок легко пасує і для літніх образів. Наприклад, в ажурній сукні з прошви можна вирушити на побачення, у струмливій шовковій максі відвідати вечірку, а в лаконічній сукні із заходом провести кілька ділових зустрічей. Повірте, приводів вдягнути чорну сукню влітку більше, ніж можна собі уявити. До того ж цей відтінок має чудовий вигляд як на світлій шкірі, так і на засмаглій.

черное платье 2020 стритстайлStreetstyle

Модниці в захваті від чорного кольору весь рік. Якщо взимку дівчата демонструють стильні варіації пальт, чорні светри й маскулінні жакети, то влітку хочеться легкості й свободи — у хід ідуть невагомі образи, струмливі slip-dress і вкорочені сукні-жакети. Streetstyle-зірки приміряють чорні сукні до сандалій на липучках або доповнюють босоніжками з тонкими ремінцями, а для вечірніх виходів комбінують вбрання із взуттям, прикрашеним ефектними брошками або декором зі стразів. Vogue.ua зібрав наймодніші чорні сукні й показав як їх носять strretstyle-активістки цього літа.

Реклама

<b>черные платья стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.