До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим поєднувати шкіряні піджаки цієї осені

Про шкіряні речі, що заполонили подіуми й streetstyle-хроніки, ми писали раніше. Сьогодні vogue.ua зібрав добірку найкращих виходів модниць у шкіряних піджаках з 90-х під час минулих Тижнів моди — дивимося й надихаємося на головну модну покупку прийдешньої осені.

Valentino, осінь-зима 2020/2021

Головною особливістю стилізації шкіряних піджаків у майбутньому сезоні стануть сміливі поєднання різних фактур і відтінків шкіри в одному образі. Вдалі й ефектні приклади можна підглянути в Белли Гадід, яка до шкіряного костюма темно-зеленого кольору додала об’ємну м’яку сумку з металізованої шкіри, або в Емілі Сіндлев — данська стилістка любить незвичні колірні рішення, і цього разу в її образі комфортно вжилися піджак кольору куркуми, мінішорти з високою посадкою сливового відтінку, чорно-біла сумка й високі чорні чоботи — усі ці елементи гардероба виготовлені зі шкіри. Крім однотонних і вже класичних варіантів у чорному, коричневому або бежевому кольорах, не менш актуальними цієї осені будуть і піджаки з анімалістичним принтом і всіх відтінків зеленого — в особливій пошані згідно з Pantonte в майбутньому сезоні будуть оливковий хакі й ультрамариново-зелений.

Реклама

<b>кожаные пиджаки стрит</b>
Как носить кожаный пиджак этой осенью 2020 стритстайл фото примеры

Vogue.ua зібрав 10 найкращих шкіряних піджаків для осінніх прогулянок.

<b>кожаные пиджаки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.