До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як легінси стали новими джинсами

Велосипедки й далі очолюють список головних streetstyle-тенденцій. Не варто ховати їх на дальню полицю з настанням перших холодів. За часів, коли зручність і комфорт цінуються понад усе, легінси можуть легко замінити джинси. На світових подіумах з’являються їхні найрізноманітніші варіації: від трикотажних, як на показі Jacquemus, до виготовлених з латексу, як у колекції Saint Laurent — цей модний дім зробив легінси ключовим об’єктом своєї колекції осінь-зима 2020/2021.

Jacquemus, осінь-зима 2020/2021
Saint Laurent, осінь-зима 2020/2021

Справжнім амбасадором образів з легінсами можна з повним правом уважати Емілі Сіндлев — успішну стилістку з Данії. Вона зухвало й упевнено застосовує їх у виходах і вміло поєднує як з об’ємними жакетами, парками й дутими куртками, так і грайливими сукнями. Особливо ефектні легінси в стилях color blocking і mix & match — такі поєднання мають сміливий і свіжий вигляд. Тепер легінси — це не тільки про спортивний стиль. Вони однаково гарні і з кросівками, і з неоновими лодочками на підборах.

Реклама

<b>Леггинсы стристайл</b>
Как носить леггинсы стритстайл фото примеры осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.