До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: з чим носити яскраві сорочки цього літа

Сорочки — незамінний елемент літнього дрес-коду. У них можна піти на ділову зустріч або в офіс, використовувати як ідеальний пляжний одяг або накинути на плечі поверх топа прохолодного літного вечора. Крім білих сорочок маскулінного крою, які недавно демонстрували Розі Гантінгтон-Вайтлі, Кендалл Дженнер і Ромі Стрейд у своїх Instgram-акаунтах, цього літа треба придбати яскраву модель. Рожева, зелена, синя, жовта або помаранчева сорочка освіжить ваш літній гардероб і зарядить його позитивним настроєм.

На перший погляд здається, що біла сорочка набагато практичніша від яскравої моделі, однак саме життєрадісні кольори нині на піку популярності. У разі правильної стилізації яскрава сорочка подарує вам десятки модних літніх образів і стане улюбленою річчю в гардеробі. Щоб розібратися, з чим носити яскраву сорочку цього літа, пропонуємо зазирнути на сторінки streetstyle-зірок і взяти на замітку актуальні поєднання. Багато хто з дівчат комбінує рожеві й зелені моделі з джинсами та білими майками-алкоголічками, інші інфлюенсери носять сорочки маскулінного крою з шортами-бермудами, а найсміливіші модниці вдягають їх соло замість сукні в парі з в’єтнамками на підборах.

Реклама

Крім бавовняних і батистових сорочок, streetstyle-активістки цього літа вибирають моделі з напівпрозорих тканин — шовку або органзи. Зокрема, Леоні Ганне у своєму профілі показує ефектне поєднання яскраво-рожевої сорочки, жакета кольору фуксії та штанів помаранчевого кольору, а Ксенія Адотнс одягає блакитну модель з короткими шортами з деніму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.