До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 маскулінних сорочок у стилі Кендалл Дженнер

Відтоді як топмодель Кендалл Дженнер почала працювати зі стилісткою Дані Мішель, до послуг якої раніше вдавалася Кортні Кардаш’ян, її стиль набув нових ознак. Тепер, крім зухвалих обтислих мініспідниць, суконь з тонкими бретельками й укорочених топів, у гардеробі Кендалл з’явилися мінімалістичні й елегантні речі. Днями модниця з’явилася в Нью-Йорку у вбранні бренду The ​​Row: маскулінній сорочці, білій футболці, тонкому шкіряному ремені й широких штанах з високою талією. Свій образ Кендалл завершила босоніжками з тонкими ремінцями й на маленьких підборах, а також сумкою By Far.

Кендалл Дженнер

У сезоні весна-літо 2021 маскулінні сорочки особливо актуальні. Ви можете наслідувати приклад Кендалл і вдягнути лаконічну білу модель з колекції сестер Олсен, позичити кілька у свого бойфренда або поглянути на варіанти, які підібрали ми, і вибрати підхожий для себе.

Реклама

<b>рубашки Кендалл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.