До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять кросівки цієї весни

Кросівки — найзручніше, найпрактичніше й позасезонне взуття, яке часто виручає в повсякденному житті. Кожна дівчина має улюблені кросівки, проте з настанням весни все-таки хочеться поповнити гардероб модними парами. Нового сезону в центрі уваги опинилися: білі лаконічні кросівки на щодень, спортивні моделі Reebok, New Balance, Nike і Adidas, які раніше дівчата носили тільки на тренування, комбіновані яскраві варіанти, а також трендові кросівки Dior-ID. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти streetstyle-зірок і подивився, як вони носять кросівки цієї весни.

Щоб скласти базовий гардероб на весну, варто почати з універсальних і актуальних моделей кросівок. Мінімалістичний дизайн і класичне забарвлення — головні критерії під час вибору пар на щодень. Khaite перевипустити свою культову модель з нубуку, яку вже встигла придбати трендсетерка Розі Гантінгтон-Вайтлі. Нові кросівки, натхнені естетикою 1970-х, випустили в колаборації зі спортивним гігантом Adidas. Ще одну базову модель можна знайти в колекції Christian Dior — сучасні білі кросівки на грубій підошві з барвистими вставками з’явилися в арсеналі таких модниць, як Вероніка Ферарро й Alex Rivièrex.

Реклама

Інші модниці роблять ставку цієї весни на повсякденні пари New Balance, які чудово римуються з діловими костюмами, спортивними комплексами й денімом. Дебора Росса показала сірі кросівки в парі з елегантним жакетом і плісованою спідницею, Емілі Сіндлев приміряла білі кросівки із широкими джинсами, худі й картатим жакетом, а Ксенія Адонтс скомбінувала кросівки з легінсами й високими шкарпетками. Більше образів streetstyle-активісток дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.