До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зірки прийшли на New York Pride 2019

"Місяць гордості" закінчився цих вихідних у Нью-Йорку маршем WorldPride, що присвячений 50-річчю від дня початку Стоунволлських бунтів. У параді взяли участь близько 150 000 людей, серед яких були і знаменитості.

Леді Ґаґа і Донателла Версаче

За два дні до параду, 28 червня, Леді Ґаґа і Донателла Версаче відвідали Stonewall Inn – гей-бар у Грінвіч-Віллиджі, де і почалася історія прайдів. Обидві прийшли в кастомізованих вбраннях Versace. Ґаґа з'явилася в райдужному ансамблі, що складався з жакета з деніму, ботфортів, посипаних різнобарвними стразами Swarovski і мікро-шортів з барвистою бахромою з бісеру. Пані Версаче вибрала білі штани і білу футболку з райдужними серцями і зав'язала яскраву хустинку на зап'ястя.

Реклама
Леді Ґаґа

У день параду, 30 червня, Донателла Версаче з'явилася на заході в оздобленому кристалами авторському вбранні. Італійська дизайнер вийшла на вулиці Нью-Йорка в міні-сукні з довгими рукавами і різнокольоровими блискітками. Доповнили образ чоботи висотою до стегон того ж забарвлення.

У межах WorldPride відбувся виступ Мадонни, яка також вирішила вдягнути Versace. Мадам Х вибрала чорний шкіряний тренч, прикрашений золотими ґудзиками з фірмовою медузою бренду і пряжками у стилі бароко. Пізніше співачка з'явилася в іншому вбранні – чорній сорочці і шортах, оздоблених таким же декором. Завершили образ різнокольорові ремені з золотими заклепками, військові черевики, шкіряні рукавички і пов'язка на око. Танцюристи співачки також були в комбінезонах Versace, прикрашених золотими ґудзиками і райдужними поясами.

<b>madonna pride</b>

Безсумнівно, на параді було безліч казкових і неординарних образів. Але Біллі Портеру вдалося затьмарити всіх. У кастомізованій сукні від Christian Siriano, того ж дизайнера, який створив його культове вбрання для Оскар 2019, Портер вийшов на прайд в ансамблі з тюлю кольору веселки. До сукні з об'ємним силуетом з високою скуйовдженою шиєю і широким шлейфом Портер підібрав срібні туфлі з відкритим носиком. Актор був схожий на живу версію ЛГБТ – прапора, який заслуговував власного параду.

Біллі Портер у Christian Siriano

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.