До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Беатріс виходить заміж

26 вересня Букінгемський палац оголосив у своєму Instagram про заручини принцеси Беатріс з італійським мільйонером Едоардо Мапеллі Моцці. Пара знайома з дитинства, але романтичні стосунки у неї почалися близько двох років тому. Вперше Беатріс і Едоардо з'явилися разом на публіці в березні 2019 року. Коханий британської принцеси зробив їй пропозицію на початку цього місяця під час відпустки в Італії. Весілля заплановане на 2020 рік.

Принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці

Для відповідальної події королівська особа вибрала квіткову сукню з об'ємними рукавами з колекції Zimmermann. Світлини щасливої пари зробила молодша сестра Беатріс, принцеса Євгенія. "Ми дуже раді поділитися новиною про наші недавні заручини. Ми тішимося цій новій спільній життєвій пригоді і не можемо дочекатися весілля. У нас так багато схожих інтересів і цінностей, і ми знаємо, що цей крок стане основою для майбутніх років, наповнених коханням і щастям", – написала пара в офіційній заяві.

Реклама
Принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці

Обручальний перстень Беатріс виготовив вручну британський ювелірний дизайнер Шон Лін, який працював з брендами Alexander McQueen і Givenchy. Обручка складається з платини з діамантовим каменем у 2,5 карата посередині. "Обручка британської принцеси втілює злиття стилю ар-деко, яке так любить Едоардо, і елементів вікторіанської епохи для Беатріс", – розповів Лін.

Обручка принцеси Беатріс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.