До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл стане запрошеним редактором британського Vogue

Схоже, що герцогиня Сассекська готова вийти з декретної відпустки після народження сина. Нещодавно Меган з'явилася на урочистому параді на честь Єлизавети II, а зараз стало відомо, що Маркл погодилася стати запрошеним редактором вересневого номера британського Vogue. Герцогиня працюватиме над випуском нового номера разом з головним редактором журналу, Едвардом Еннінфулом. "Меган висловить на сторінках журналу власну думку і залучить впливових жінок, які змінюють сучасний світ, вони напишуть також свої нариси", – повідомляє джерело.

Меган Маркл

Більше того, шанувальників герцогині Сассекської чекає сюрприз. У вересневому номері Vogue UK також з'являться нові світлини Маркл, зроблені у Фрогморському котеджі в Віндзорі, куди вона переїхала з принцом Гаррі незадовго до народження сина Арчі Гаррісона. Фотосесія Меган запланована наступного тижня.

Реклама

Раніше члени королівської родини вже ставали запрошеними редакторами глянцю або просто прикрашали його обкладинки. Так, 2016 року Кейт Міддлтон з'явилася на обкладинці британського Vogue, а 2013 року принц Чарльз виступив запрошеним редактором листопадового номера Country Life, який став найбільш продаваним за всю історію видання.

Меган Маркл

Кілька обкладинок Vogue є і у матері принца Гаррі – принцеси Діани. Вперше вона прикрасила видання в серпні 1981 року – тоді британський Vogue використав кадр з її весілля з принцом Чарльзом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.