До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Сассекські назвали ім'я новонародженого сина

Як і пообіцяли, герцоги Сассекські через два дні після народження свого первістка показали немовля публіці, а до кінця дня і офіційно оголосили його ім'я. Новонароджений син Гаррі і Меган носитиме ім'я Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор (Archie Harrison Mountbatten-Windsor). Радісною новиною з шанувальниками пара поділилася в офіційному Instagram-акаунті, інформацію супроводжувала фотографія, на якій з правнуком знайомляться королева Єлизавета II і принц Філіп Единбурзький.

Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор – восьмий правнук королеви Єлизавети II і сьомий за рахунком у черзі на королівський престол. За британськими законами він не носитиме титул принца, але королева може подарувати його дитині у приватному порядку.

Реклама
Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор

Нагадаємо, що сьогодні вранці під час представлення немовляти його мама герцогиня Сассекська з емоціями прокоментувала, що у неї тепер є два найкращі хлопці у світі. Встиг привітати принца Гаррі з народженням сина і його старший брат Вільям, який жартома сказав журналістам, що радий вітати брата в "товаристві невиспаних, до якого входиш при вихованні дітей".

Герцоги Сассекські і Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.