До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Феєричне повернення Вайнони Райдер у рекламній кампанії Marc Jacobs

У 1990-х Вайнона Райдер була королевою всього. Тоді вона перебувала на піку своєї слави: критики захоплювалися її роботою, прихильники обожнювали за ролі в таких фільмах, як "Едвард руки-ножиці", "Бітлджус" чи "Перерване життя". Вона стала модною іконою зі своїм безладним чорним волоссям, шкіряними куртками, мішкуватими джинсами, з’являючись на публіці під руку з Джонні Деппом. Однак, на початку 2000-х стався один випадок, який витіснив будь-які розмови про її особисте життя й назавжди змінив хід її кар’єри.

Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Згідно з історією, у 2001 році Вайнону зафіксували камери спостереження під час крадіжки дизайнерського одягу в Saks Fifth Avenue в Беверлі-Хіллз на суму понад 5000 доларів. Після широкого розголосу ситуації й судового розгляду справи, зірку визнали винною як у крадіжці, так і у вандалізмі, за що Райдер отримала вирок — три роки умовно, 480 годин громадських робіт і досить солідний штраф.

Реклама
Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Серед товарів, за іронією долі, був кашеміровий светр Marc Jacobs за 760 доларів. Геній маркетингу Марк Джейкобс вирішив перетворити скандал на рекламну можливість і запросив актрису знятися для кампанії його бренду у 2003 році. А вже у 2015 році дизайнер зробив Райдер обличчям лінії Marc Jacobs Beauty. І тепер Джейкобс знову запросив Вайнону знятися в рекламній кампанії нової сумки бренду — J Marc.

Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Фотографувала для кампейну Гарлі Вейр, а за стилістику відповідала Емма Вайман. На зображеннях зірка серіалу "Дивні дива" вдягнена в ансамблі з архівних колекцій Marc Jacobs, кожен з яких доповнює нова універсальна сумка J Marc. Виготовлений з натуральної шкіри й доповнений фірмовою застібкою у формі літери J, новий аксесуар представлений у шести яскравих кольорах — синьому, пурпуровому, зеленому, помаранчевому та жовтому — на додаток до класичних коричневих і чорно-білих версій.

Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Ледве можна сказати, що зображення авторства Гарлі Вейр не з тієї самої епохи, коли Райдер була однією з найпопулярніших акторок на планеті. Готично-гламурна естетика з темною підводкою для очей, чорними нігтями та темними пасмами, що прикривають її обличчя, як ті зачіски, які вона носила в 1990-х.

Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Одягнена в розкішні сукні в стилі гранж та взуття на високій платформі, Вайнона Райдер бездоганно втілює ідеал клієнтки Marc Jacobs: невимушено модна, не боїться ризикувати й завжди доповнює образ неперевершеними аксесуарами.

Вайнона Райдер для Marc JacobsВайнона Райдер для Marc Jacobs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.