До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci для тварин — наймиліша колекція місяця

Італійський модний Дім Gucci представив широкий асортимент аксесуарів для домашніх тварин, зокрема, собак і кішок.

Колекція, рекламу якої знімав фотограф Макс Зідентопф, продовжує лінійку Gucci Lifestyle, вперше представлену у вересні 2021 року. До колекції для тварин увійшли різноманітні предмети одягу й аксесуари: жилети, светри, шапочки, плащі з капюшоном, нашийники та повідці різної довжини. Також у модельному ряді є сумки та футляр для AirTag.

Реклама

Окрім того, Gucci представив меблі для хатніх тварин, що водночас слугують предметами декору для дому. До асортименту ввійшли канапки, миски для годування, килимки тощо. Для тих, хто хоче подорожувати зі своїми пухнастими друзями, бренд пропонує переноски з маркою GG.

Відповідаючи своєму плану зі сталого розвитку, Gucci створив колекцію для хатніх тварин з переробленого поліестеру, переробленої бавовни або Demetra, що є інноваційною тканиною Дому, виготовленою із сировини з поновних та біологічних джерел.

Колекція Gucci Pet доступна в Інтернеті та в крамницях бренду. Ціни стартують від 180 доларів США за футляр для AirTag до 7 500 доларів США за ліжко для тварин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.