До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Арнольд Шварценегер звернувся до росіян. Його слова вражають

Американський політик, актор і спортсмен Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян з палкою промовою. Відкритим лишається питання: чи хтось з тих, кому вона адресована, прислухається.

Реклама

"Трапляються такі моменти, коли не можна мовчати, – сказав Арнольд. – Я знаю: ваш уряд каже вам, що це війна для денацифікації України. Це неправда. Україна – країна, президент якої – єврей. Україна не починала цієї війни. Її почали не націоналісти й не нацисти. Панівні кола в кремлі почали її.

"Минулого тижня 141 держава ООН проголосувала за визнання росії агресором і закликала до негайного виведення російських військ. Світ відвернувся від росії внаслідок її дій в Україні. Цілі квартали зруйновані російською артилерією та бомбами, включно з дитячою лікарнею та пологовим будинком. Майже 3 мільйони біженців – переважно жінки, люди похилого віку та діти – залишили свою країну. Ще більше намагаються поїхати. Це гуманітарна криза.

Внаслідок своєї жорстокості росія тепер ізольована від світової спільноти.

Крім того, вам не кажуть правди й щодо наслідків цієї війни щодо самої росії. З важким серцем я говорю вам, що тисячі російських солдатів убиті. Величезну кількість російської техніки знищено або покинуто. Російські бомби, що падають на мирних громадян, завдали руйнування, що розгнівали світ. До такого ступеню, що було введено найжорсткіші глобальні економічні санкції в історії".

Шварценеггер додав, що російський уряд бреше не лише своїм громадянам, а й солдатам: "Декому сказали, що їх вітатимуть як визволителів". Але насправді, додав політик та актор, – українці завзято захищають свої землі та свої родини.

Наприкінці цієї емоційної промови Арнольд Шварценеггер сказав: "Коли я бачу, як з-під руїн дістають маленьких дітей, мені здається, що я дивлюся документальну стрічку про страхіття Другої світової, а не сучасні новини.

"Хочу спитати уряд у кремлі: навіщо ви жертвуєте людьми заради своїх амбіцій?".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.