До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міла Куніс дала інтерв’ю, яке дещо спантеличило українців

Міла Куніс дала інтерв’ ю Марії Шрайвер, в якому, зокрема, зазначила: "Росіяни – не вороги". В українських глядачів ця заява викликала чимало запитань.

Реклама

У тому ж інтерв’ю акторка, що народилася в Чернівцях (її ім’я від народження – Мілена Марківна Куніс) та у 8-річному віці переїхала до Лос-Анджелеса, каже, що вона вперше відчула себе українкою. "Я буквально поставила перед собою дітей (в шлюбі з актором Ештоном Кутчером вона виховує 7-річну доньку Ваєтт Ізабель та 5-річного сина Димітрія Портвуда. – Ред.)та сказала: ви – наполовину українці, наполовину – американці. Запам’ятайте це".

Куніс також зізналася, що все життя на запитання, звідки вона родом, завжди відповідала: "З Росії" – мовляв, тоді люди одразу розуміли, де це. Проте її сприйняття себе як українки сталося з початком війни, коли Росія підступно атакувала Україну. Та сьогодні, усвідомлюючи себе українкою, акторка, з її слів, відчуває гордість.

Нагадаємо, Міла Куніс із чоловіком запустили кампанію зі збирання коштів на підтримку України й змогли зібрати 20 мільйонів доларів, три з яких пожертвували самі. Подружжя доєдналося до пулу знаменитостей, що підтримує Україну та її жителів у цей складний час: Леонардо Ді Капріо перерахував 10 мільйонів доларів ЗСУ, згадавши своє українське коріння; Стінг з дружиною Труді Стайлер передав Україні фінансову та гуманітарну допомогу; Блейк Лайвлі з чоловіком пожертвували мільйон доларів; письменниця Джоан Роулінг перерахувала таку ж саму суму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.