До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч надасть свій дім біженцям з України

З початку війни багато знаменитостей стали на бік України. Одним і перших підтримав українців британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока Голмса в однойменному серіалі. Спершу Бенедикт вийшов на сцену кінофестивалю в Санта-Барбарі з прапором України, а тепер актор заявив, що готовий поселити біженців з України у власному домі. Про це він повідомив у бесіді з телеканалом Sky News на червоній доріжці перед церемонією вручення премії BAFTA. Крім того, на заході Камбербетч з’явився зі значком у кольорах прапора України на вилозі піджака.

Бенедикт Камбербетч і Софі Гантер

Актор візьме участь в урядовій програмі Великої Британії Homes for Ukraine ("Будинки для України"), у межах якої представники громадськості, доброчинні організації та підприємства можуть пропонувати житло біженцям. Кожен охочий житель країни може прийняти в себе нужденних, навіть якщо вони не мають сімейних зв’язків. Бенедикт Камбербетч зазначив, що безліч людей у ​​Великій Британії зголосилися допомогти українським біженцям, і він теж вирішив не залишатися осторонь. "Нам усім треба робити більше, ніж просто носити піктограму на підтримку України. Кожен з нас має зробити все, що йому до снаги. Багато людей пропонують поселити біженців у своїх будинках, і я сподіваюся до них приєднатися", – сказав Камбербетч під час короткого інтерв’ю.

Бенедикт Камбербетч

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.