До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

45 найефектніших образів Блейк Лайвлі

25 серпня виповнюється 35 років Блейк Лайвлі. Її героїня з серіалу "Пліткарка", Серена Ван Дер Вудсен, добре розумілася на модних вбраннях і аксесуарах, міняла їх часто та з задоволенням. У цьому сенсі Блейк недалеко відійшла від головної блондинки кінця нульових. Для Лайвлі змінити сім образів за один не найдовший робочий день – простіше простого. Актриса особливо активна перед прем'єрами. Перед виходом фільму з її участю "Просте прохання" вона з задоволенням жонглювала брючними костюмами Versace, Brunello Cucinelli і Roland Mouret.

Блейк Лайвлі у сукні Versace, бал MET Gala 2018

Ще більш ретельно Блейк обирає сукні для червоних килимових доріжок. Її розкішне вбрання Versace з малинового оксамиту для Балу Met Gala на релігійну тему створювали 600 годин, а спеціально під сукню ювелір Лоррейн Шварц придумав прикраси. Найчастіше для урочистих заходів Блейк обирає одяг Atelier Versace, Chanel Couture, Michael Kors і Brandon Maxwell, а на ногах актриси майже завжди класичні човники або босоніжки Christian Louboutin. Vogue.ua зібрав 45 найефектніших образів Блейк Лайвлі.

Реклама

<b>блейк 45</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.