До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2018: як створювали сукню Versace для Блейк Лайвлі

Для балу Met Gala на релігійну тему, Блейк Лайвлі обрала малинову сукню Versace з ручною вишивкою, декором з дорогоцінного каміння і розкішним шлейфом. Аксесуарами для події стали смарагдові сережки Lorraine Schwartz і золота корона, стилізована під німб. Взуття під важким подолом видно не було, однак, відомо, що це були туфлі на підборах Christian Louboutin.

Блейк Лайвлі в сукні Versace

Коли Блейк Лайвлі прийшла на примірку в березні 2018 року, вже тоді на створення розкішного вбрання пішло більше, ніж 600 годин ручної праці, і воно ще не було завершеним. "Це буде моя найулюбленіша сукня цього року", – поділилася тоді Блейк. Складна робота над вбранням надихнула також ювелірного дизайнера Лоррейн Шварц на створення унікальних прикрас для актриси. "Вона побачила вишивку бісером на сукні і придумала свій твір на основі блискучого декору", – розповіла Лайвлі.

Реклама
Блейк Лайвлі у сукні Versace

Про участь актриси у створенні образів для Met Gala розповів також і Крістофер Бейлі (блідо-рожеву сукню Burberry Блейк одягала 2016 року): "Вона бере активну участь в процесі створення і дизайну, і це дуже надихає. Нам сподобалася ідея змішування складних ручних технологій з високотехнологічними тканинами. Результат дійсно єдиний в своєму роді – це справжній скарб, як і Блейк! ".

Блейк Лайвлі з аксесуарами Lorraine Schwartz

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.