До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі виходи вагітної Ріанни

20 лютого свій день народження святкує Барбадоська співачка, актриса, музична продюсерка, дизайнерка і філантропка Ріанна. За свої 34 роки зірка встигла зібрати кілька нагород премій "Греммі" та BRIT Awards, знялася в 12 фільмах, а також стала справжньою бізнесвумен, очоливши Fenty Beauty, Fenty Skin та Savage x Fenty. Нещодавно Ріанна вразила світ щасливою новиною — вона разом зі своїм бойфрендом репером ASAP Rocky чекають на первістка. На честь дня народження іменинниці vogue.ua зібрав усі найяскравіші виходи вагітної Ріани.

Оголосити про таку радісну подію Ріанна вирішила екстравагантно — в яскраво-рожевому пуховику Chanel з колекції осінь-зима 1996/1997. Доповнила його співачка вінтажними прикрасами цього французького бренду, а також масивним хрестом Christian Lacroix 1981 року. Кожен наступний вихід знаменитості викликав не менший ажіотаж: оголений живіт і відкрите декольте були помітні і в total black образі з вінтажним топом на шнурівці Jean Paul Gaultier, в легінсах The Attico, туфлях Jimmy Choo і сонцезахисних окулярах Balenciaga, і в широких джинсах та хутряному пальті з анімалістичним принтом.

Реклама

Рірі продовжує радувати папараці своїми яскравими образами — на недавній вечірці своїх брендів Fenty Beauty і Fenty Skin зірка з'явилася в напівпрозорому образі від The ​​Attico. Топ із металізованими ланцюжками гармоніював зі штанами, а доповнювали вбрання зірки великі коштовні камені на сережках і браслеті.

Ріанна також уміло справляється з розслабленими образами. У її вагітному гардеробі знайшлося місце для практичних джоггерів, брюк карго, університетських бомберів, стьобаних курток, напівпрозорих блуз і популярних сумок для боулінгу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.