До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому вирушила в промо-тур "Я, Тоня" Марго Роббі

Цілком можливо, що роль американської фігуристки Тоні Гардінг принесе актрисі Марго Роббі її перший "Оскар". Для зйомок в комедії "Я, Тоня" одній із найпривабливіших зірок Голлівуду довелося набрати десять кілограмів, постати перед камерою з опухлим обличчям, а на зйомках костюмери щодня кріпили їй на тіло численні накладки, аби вона виглядала великою і масивною, як Тоня Гардінг.

Кадр з фільму "Я, Тоня"

Однак, до початку промотуру фільму від зайвої ваги не залишилося й сліду, і на червоних килимових доріжках Марго Роббі, що представляє стрічку, сяяла в розкішному вбранні, з відкритими плечима і сміливими вирізами. Однією з найефектніших суконь в турі стала ніжно-рожева Michael Lo Sordo з оголеною спиною, вона якнайкраще підкреслила тендітну фігуру актриси. Доповненням послугували прикраси Tiffany & Co. Не менш запам'яталося блискуче плаття Versace з золотистого ламе. Був вихід й у більш спортивній стилістиці – для презентації фільму в Австралії Роббі вибрала топ в широку чорну й бірюзову смужку Givenchy.

Реклама

<b>марго робби наряды тоня</b>

Читайте також:

Образ дня: Моніка Беллуччі в сукні Dolce & Gabbana

Образ дня: Меланія Трамп в костюмі Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.