До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про акторку Марго Роббі

Для зйомок у комедії "Я, Тоня" одній із найпривабливіших зірок Голлівуду австралійці Марго Роббі довелося набрати кілька кілограмів і постати перед камерою з опухлим обличчям. Саме ця роль американської фігуристки Тоні Гардінг може принести актрисі її перший "Оскар". Vogue.ua згадує початок кар'єри і найяскравіші ролі Марго Роббі.

Марго Роббі

Марго Роббі почала зніматися в кіно в сімнадцять років на батьківщині в Австралії. Спершу це були невеликі епізодичні ролі, поки одного разу її не помітив режисер Ааш Арон, який запропонував дівчині головну роль у трилері "Я бачу тебе". Незабаром актриса отримала одну з головних ролей у австралійському серіалі "Сусіди". За три роки зйомок у ситкомі вона здобула популярність у себе на батьківщині і двічі був номінована на престижну премію Australian Logie Awards.

Реклама
Марго Роббі, 2009

Однак амбітній блондинці цього виявилося замало і вже в 2011 році вона вирушила підкорювати Голлівуд. Після декількох невдалих кастингів, зокрема проб в серіал "Ангели Чарлі", Роббі з'явилася в серіалі "Пен Амерікан". Попри його провал вже по закінченню першого сезону, Марго помітили в Голлівуді. У 2013-му році Мартін Скорсезе запросив її на кастинг свого нового фільму "Вовк з Уолл-Стріт".

Марго Роббі в серіалі Pan Am

Роль звабливої блондинки, дружини головного героя Джордана Белфорта (Леонардо ді Капріо), зробила її знаменитою. Актрису нагородили кінопремією "Імперія" за кращий жіночий дебют. Про Марго заговорили глянцеві видання, називаючи її однією з найсексуальніших голлівудських актрис. За цим послідувало і безліч пропозицій в кіно.

Марго Роббі в фільмі "Вовк з Уолл-Стріт"

У 2015-му році Марго Роббі зіграла в драмі "Французька сюїта", кримінальній трагікомедії "Фокус" і постапокаліптичному фільмі "Z означає Захарія". А у фінансовій драмі "Гра на пониження", що отримала Оскар за кращий адаптований сценарій, актриса зіграла саму себе. Лежачи в джакузі і попиваючи шампанське, вона розповідає про фінансові облігації. Через рік Марго зіграла нахабну і небезпечну злочинницю Гарлі Квін у фантастичному бойовику "Загін самогубців". Злегка божевільна і дотепна кохана Джокера так полюбилася публіці, що її образ почали копіювати дівчата по всьому світу. За цю роль актриса також отримала премію кінокритиків як найкраща актриса бойовика.

Марго Роббі в фільмі "Загін самогубців"

У тому ж 2016-му Марго Роббі знялася у фільмі "Тарзан. Легенда", де з'явилася в абсолютно іншому образі – ніжною, але в той же час сміливою Джейн, укотре довівши своє вміння перевтілюватися.

Марго Роббі в фільмі "Легенда про Тарзана"

Однак Марго Роббі не тільки затребувана актриса, але й початківець продюсер. У 2015 році разом з чоловіком Томом Акерлі і ще двома друзями вони заснували компанію LuckyChap. Одним з фільмів, спродюсованих компанією, став байопік про життя американської фігуристки "Я, Тоня", а також нуар-трилер "Кінцева", що вийшов на екрани в 2016-му.

Марго Роббі в фільмі "Я, Тоня"

У цьому році Марго Роббі належало кілька кардинальних перевтілень у кіно. Мова йде не тільки про фільм "Я, Тоня", а й про кінострічку "Марія – королева Шотландії", яка з'явиться в прокаті восени цього року. Історична драма розповідає про життя Марії Стюарт і її боротьбу за владу з власною кузиною, англійською королевою Єлизаветою I. Щоби максимально наблизити Марго Роббі до вигляду Єлизавети над її кінообразом працювала ціла команда гримерів. У фільмі в актриси рідке руде волосся й бліде обличчя, покрите плямами від віспи.

Марго Роббі під час зйомок фільму "Марія – королева Шотландії"

Марго Роббі не боїться жертвувати своєю красою заради нової цікавої ролі, а поза екраном вміє підкреслювати достоїнства за допомогою дизайнерських нарядів. На церемонії "Золотий глобус" в цьому році вона з'явилася у сукні Gucci з глибоким декольте. Також одними з найяскравіших були її появи на публіці в нарядах Alexander McQueen, Valentino, Tom Ford, Prada, Dior, Oscar de la Renta. А в 2016-му році Марго Роббі стала обличчям оновленого парфуму Deep Euphoria від Calvin Klein.

<b>MargotRobbieFashion</b>

Ще у Марго Роббі є незвичайне захоплення – вона робить татуювання друзям. Тату-машинку їй подарувала подруга і з тих пір актриса частенько бере її з собою навіть на зйомки. Так, під час роботи над фільмом "Загін самогубців" маленькими, незграбними тату від Гарлі Квін обзавелися Кара Делевінь і режисер картини Девід Ейр.

Читайте також:

Хто така Сірша Ронан

Найкращі фільми року від режисерок

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.