До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 кінопрем'єр грудня

Нові "Зоряні війни", Марго Роббі в ролі фігуристки-скандалістки і комедія з дотепним Оуеном Вілсоном – грудень буде ненудним.

Марго Робби в фильме "Я, Тоня"
"Вірний. Пристрасть і злочин"

Тільки заради акторського складу варто дивитися цю кримінальну драму. У головних ролях тут найкрасивіші актори європейського кіно: німецький секс-символ Маттіас Шонартс ("Дівчина з Данії", "Великий сплеск", "Іржа і кістка") і француженка Адель Екзаркопулос, зірка фільму "Життя Адель". В роботі бельгійського режисера Міхаеля Р. Роскама Шонартс грає гангстера, а Адель Екзаркопулос – гонщиця з аристократичної сім'ї. Вони закохуються в один одного і стають найкрутішою бандою на вулицях Брюсселя.

Реклама
"Я, Тоня", з 14 грудня

"Я, Тоня" – один з найбільш очікуваних фільмів цієї зими – розповідає реальну історію популярної американської фігуристки Тоні Гардінг. Заради кар'єри Гардінг була готова на все – і навіть найняла спеціальну людину, щоби та зламала ноги її конкурентці напередодні чемпіонату США. Це сталося в 1994 і стало одним з найгучніших скандалів в американському спорті – і кінцем гучної кар'єри фігуристки. Для перевтілення в образ фігуристки Марго Роббі довелося постаратися. Вона поправилась на кілька кілограмів, а на зйомках костюмери щодня кріпили їй на тіло численні накладки, щоби вона виглядала крупно і масивно, як Тоня Гардінг. Судячи з трейлеру у фільмі буде багато гумору – трагічну біографію Тоні Гардінг режисер Крейг Гіллеспі перетворив на чорну комедію.

"Зоряні війни: Останні джедаї", з 15 грудня

200 мільйонів доларів зборів у перший вікенд прокату в США пророкують фільму "Зоряні війни: Останні джедаї". Це восьмий епізод кіносаги і останній – за участю актриси Керрі Фішер, легендарної принцеси Леї, яка померла в минулому році. Джей Джей Абрамс залишився в кріслі продюсера, а в режисерське, на цей раз, сів Райан Джонсон, який тепер буде знімати найближчі три історії про "Зоряні війни". Критики не дуже багато очікують від восьмого епізоду, тим не менш, в картині відмінний акторський склад: улюбленець Джима Джармуша Адам Драйвер, Дейзі Рідлі і Оскар Айзек.

"По той бік надії", 14 грудня

В Україні нарешті виходить новий фільм Акі Каурісмякі, фінського режисера, улюбленця Каннського і Берлінського кінофестивалів. Його "По той бік надії" в цьому році одержала "Срібного ведмедя" в Берліні, а режисер там же зізнався, що більше не буде знімати. Його нова робота – тонке, меланхолійне, соціальне кіно про взаємини Європи та Сходу, європейців й емігрантів. Головний герой Каурісмякі – сирійський біженець, який намагається знайти притулок в Фінляндії.

"Байстрюки", з 28 грудня

Якщо передноворічні справи й турботи стомлять і захочеться додати до будні трохи легковажності, варто сходити на комедію "Бастрюки". В першу чергу, через Оуена Вілсона – одного з улюблених акторів Веса Андерсона й геніального коміка. Разом з Едом Хелмсом вони грають двох братів, які дізнаються, що мати обманювала їх, кажучи, що їх батько помер – насправді він живий, і вирушають у довгу подорож на його пошуки, подорож дуже кумедну. Другорядний акторський склад теж прекрасний – Гленн Клоуз і Дж.К.Міллер.

Читайте також:

Девід Лінч про мистецтво, медитацію та задоволення від життя

Що потрібно знати про новий серіал "Патрік Мелроуз" з Бенедиктом Камбербетчем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.